Täydennyskoulutusten maksu- ja peruutusehdot

HUOMIOITAVAA ENNEN ILMOITTAUTUMISTA

  1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koulutusmaksun.
  2. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.
  3. Koulutuspaikan voi esteen sattuessa siirtää toiselle henkilölle.
  4. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistään viikkoa ennen koulutusta.
  5. Lasku lähetetään koulutuspäivän jälkeen.

TARKEMMAT ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSOHJEET SEKÄ MAKSUEHDOT

Ilmoittautumisen peruminen on maksutonta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Viimeinen ilmoittautumispäivä vaihtelee koulutuskohtaisesti. Tarvittaessa koulutuspaikka on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ja henkilö ei saavu paikalle, veloitamme koko maksun. Maksua ei veloiteta, mikäli peruutus tapahtuu äkillisestä sairastumisesta johtuvasta pakottavasta syystä, joka on ilmoitettava viipymättä koulutuksen yhteyshenkilölle. Koulutusmaksua ei veloiteta, mikäli osallistuja toimittaa koulutuksen yhteyshenkilölle lääkärin- tai terveydenhoitajantodistuksen.

Koulutuskokonaisuudet
Pidemmissä koulutuskokonaisuuksissa voi olla ennakkomaksu, jota ei perumisen yhteydessä palauteta. Lisäksi veloitamme kohtuullisen korvauksen keskeyttämispäivään mennessä järjestetyistä koulutuspäivistä.

Koulutuksen peruuntuminen
Koulutuksen järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Mikäli koulutus peruuntuu, järjestäjä ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista.

Muutokset ovat mahdollisia. Muutoksista tiedotamme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Maksuehdot
Lähetämme laskun osallistumisesta mahdollisimman pian, viimeistään kaksi viikkoa koulutustilaisuuden jälkeen. Pidemmissä koulutuskokonaisuuksissa laskutus tapahtuu jokaisen lähiopetusjakson jälkeen. Henkilöasiakkaiden laskutustapa on paperilasku. Yritysasiakkailla ensisijainen laskutustapa on verkkolasku, myös paperilasku on mahdollinen. Maksuehto on 14 päivää netto.

Riverian verkkokauppa