Riveria koulutuspalvelut oy

Riveria koulutuspalvelut oy on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian omistama osakeyhtiö.

Riveria koulutuspalvelut oy järjestää työelämän tarpeisiin sopivia koulutuksia ja webinaareja, jotka auttavat menestymään työelämässä. Yhteistyössä yritysten kanssa selvitetään osaamistarpeet ja löydetään osaajat avuksi. Riveria koulutuspalvelut oy tarjoaa monipuolisia koulutusratkaisuja: lyhyt- ja täydennyskoulutukset, ei-tutkintoon johtavat työvoimakoulutukset sekä tarvittavat pätevyys- ja korttikoulutukset.

Riveria koulutuspalvelut oy pähkinänkuoressa

Riveria koulutuspalvelut oy on vuonna 2015 perustettu yhtiö ja sen kotipaikka on Joensuu. Osakeyhtiö on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian omistama yhtiö.

Yhtiö toimii kilpailluilla markkinoilla eikä sen toimintaan kuulu tutkintoon johtava koulutuksen myynti tai toteutus kotimaassa.

Yhtiön toimialoja ovat koulutus, louhintapalvelut, maansiirto, kuljetuspalvelut, koneiden ja laitteiden vuokraus, autojen sekä muiden koneiden ja laitteiden huolto sekä korjaus, autokoulutoiminta, kone- ja rakennusurakointi, teollisuuden alihankinta, arvopaperikauppa, kiinteistökauppa, ravintola- ja kahvilatoiminta, konsultointi ja henkilsötövuokraus.

Myytävät koulutukset ja palvelut ovat kortti- ja pätevyyskoulutuksia sekä erilaiset asiakkaille räätälöidyt tilauskoulutukset ja palvelut kotimaassa ja ulkomailla. Riverian koulutuspalvelut oy ostaa koulutus- ja hallintopalveluja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverialta sekä tarvittaessa muilta palveluntuottajilta. Osakeyhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä Riverian toimialojen, myynnin ja markkinoinnin toimijoiden kanssa. Yhdessä suunnitellut toimintamallit ja -tavat takaavat sen, että asiakkaita palvellaan laadukkaasti.

Yhteystiedot

Sähköposti: koulutuspalvelut@riveria.fi

Harjunen Sari

Sihteeri

Riveria koulutuspalvelut oy

Kuznetcova Anastasiia

taloussihteeri

Riveria koulutuspalvelut oy