Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla
Koulutuksen tiedot
Hakuaika:
17.11.2023 - 15.10.2024
Aloitusaika:
19.03.2024
Opiskelutapa:
Verkko-opiskelu
Paikkakunta:
Verkkokoulutus
Kampus:
Joensuu Peltola
Kustannukset:
Koulutus on osallistujalle maksuton. Rahoittajana Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.
Ilmoittautuminen
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu elintarvikealalla työskenteleville, maatilakytkentäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille, jotka laajentavat toimintaansa elintarviketeollisuuteen.
Koulutuksen sisältö
Koulutus antaa eväitä elintarvikealan liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin. Kouluttajina on useita elintarvikealan asiantuntijoita. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa.
Koulutus toteutetaan hybridikoulutuksena vuorovaikutteisesti:
- Lähi- / Teams-opiskelu
- Itseopiskelu
- Työssä oppiminen
- Tiivis yhteistyö työelämän ja asiantuntijoiden kanssa
- Vierailut, opinto-ohjaus sekä tietotekninen tuki
Osallistuja voi valita seuraavista moduuleista itselleeni mieluisat osiot tai suorittaa koko opintokokonaisuuden:
MODUULI 1: Faktapohjaisen tuotantotiedon hyödyntäminen koti- ja vientimarkkinoilla
Pidetty
MODUULI 2: Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa
Pidetty
MODUULI 3: Brändäys, brändiyhteistyöt koti- ja vientimarkkinoilla
Pidetty
MODUULI 4: Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla
Pidetty
MODUULI 5: Markkinaosaaminen ja markkinoiden riskienhallinta koti- ja vientimarkkinoilla
Pidetty
MODUULI 6: Kulttuuriympäristön tuntemus
Ajankohta: kesäkuu 2024
Pidetty
MODUULI 7: Kansainvälinen myynti
Ajankohta: elokuu 2024
Kesto: 2 x 27 h
Kansainvälistymisen edut yritykselle
13.8.2024 klo 13:30-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntijat: Eeva-Liisa Lilja ja Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Myyntikanavat ja menetelmät
15.8.2024 klo 12:00-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntijat: Eeva-Liisa Lilja ja Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Tapahtumat ja messut
19.8.2024 klo 12:00-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntijat: Eeva-Liisa Lilja ja Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo
Yritysvierailu (erillinen ohjelma)
22.8.2024 klo 12:00-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntijat: Hanne Husso Consulting ja Marja-Leena Hirvonen, Riveria
MODUULI 8: Pakkausosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla
Ajankohta: syyskuu 2024
Kesto: 2 x 27 h
Pakkausvaatimukset ja lainsäädäntö, pakkaussuunnittelu, pakkauskoneet ja –laitteet
18.9.2024 klo 10:00-15:30, Teams-etäkoulutus tai Riveria talo, luokka C213-C214
19.9.2024 klo 10:00-15:30, Teams-etäkoulutus tai Riveria talo, luokka C213-C214
Asiantuntija: Jaana Elo, KokoPalvelut
Kestävän kehityksen mukainen pakkaustoiminta ja uudet innovaatiot
24.9.2024 klo 12:00-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntija: Jaana Elo, KokoPalvelut
Benchmarking – yritys/verkostoitumismatka
26.9.2024 klo 12:00-15:30, Teams-etäkoulutus
Asiantuntijat: Hanne Husso Consulting ja Marja-Leena Hirvonen, Riveria
MODUULI 9: Markkinatiedon hyödyntäminen koti- ja vientimarkkinoilla
Ajankohta: lokakuu 2024
Kesto: 2 x 27 h
Markkinatiedon kerääminen, jalostaminen ja analysointi liiketoiminnan kehittämisessä
8.10.2024 klo 12:00-15:30, Teams etäkoulutus
Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting
Markkinatiedon hyödyntäminen
10.10.2024 klo 8.30-12.00, Teams-etäkoulutus
Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting
Käytännön yritysesimerkki
15.10.2024 klo 12:00-15:30, Teams etäkoulutus
Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting
MODUULI 10: Viestintäosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla
Ajankohta: marraskuu 2024
Kesto: 2 x 27 h
Myynti- ja markkinointiviestintä koti- ja vientimarkkinoilla
22.10.2024 klo 12:00-15:30, Teams etäkoulutus
Asiantuntija: Mira Loponen, KonMira
Digitaalinen markkinointi, mallit ja työkalut
24.10.2024 klo 11.30-15:30, Teams etäkoulutus
25.10.2024 klo 8.30-12.30, Teams etäkoulutus
Asiantuntija: Joona Kotilainen
Käytännön yritysesimerkit ja viestintäsuunnitelma
29.10.2024 klo 11:00-16.00, Teams etäkoulutus
Asiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting
MODUULI 11: Riveria Food Forum -elintarvikealan kansainvälinen tapahtuma
Ajankohta: marraskuu 2024
Kesto: 1 x 27 h
Riveria Food Forum tapahtuman ideointi ja suunnittelu
3 x Teams etäkoulutus (ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin)
Riveria Food Forum tapahtuma
28.11.2024 klo 15.00-19.00
- Koti- ja vientimarkkina ajankohtaiskatsaus
- Verkostoitumistapahtuma: Yritys- ja tuote-esittelyt ja maistatukset
- Koulutuksen yhteenveto ja todistukset
Koulutuksen maksu ja muut lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta
Hirvonen Marja-Leena
marja-leena.hirvonen@riveria.fi
+358503066257
Lisätietoja hakemisesta
Hakuneuvontahakuneuvonta@riveria.fi
013 244 3000