Ammattitutkinto, Työelämäyhteistyö, Tiedotteet

Yrittäjyyden ammattitutkintoa suorittava Sini Hulkkonen menestyi Start Me Up -liikeideakilpailussa

Yrittäjyyden ammattitutkintoa suorittava Sini Hulkkonen ja hänen tiiminsä menestyi Start Me Up -liikeideakilpailun Riverian opiskelijasarjassa.

Aikuisopiskelijana yrittäjyyden ammattitutkintoa suorittava Sini Hulkkonen ja hänen tiiminsä liikeidea Crafter’s Leather palkittiin voittajana Riverian opiskelijasarjassa. Voittaja sai 3 000 euron palkinnon.

Crafter´s Leather on nahka- ja nahkatarvikkeiden erikoisverkkokauppa. Tiimin ideana on tuoda markkinoille laadukkaaseen käsityönahkaan ja nahkatarvikkeisiin keskittyvä erikoisverkkokauppa nahkatöiden harrastajille sekä yrityksille. Nahkatyöt ovat nouseva trendi ja Crafter’s Leather palveluillaan haluaakin nostaa perinteikkään nahan uudella tapaa esiin ja suosioon. Idea on erittäin toteuttamiskelpoinen ja nahkatuotteisiin ja -palveluihin erikoistuvalla verkkokaupalla on uutuusarvoa erityisesti kotimaan markkinassa.


Lisätietoja:
Crafter´s Leather, nahka- ja nahkatarvikkeiden erikoisverkkokauppa
Sini Hulkkonen, p. 040 829 6425
sini.hulkkonen@outlook.com

Lisätietoja Start Me Up liikeideakilpailusta:

Pohjoiskarjalalaista yrittäjyyttä ja tulevaisuuden kestävää liiketoimintaa edistävä Start Me Up on Business Joensuun järjestämä liikeideakilpailu jo vuodesta 2000 lähtien. Kilpailu on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen merkittävimmistä liikeideakilpailuista niin palkintojen arvossa, että osallistujamäärissä. Tämän vuoden liikeideakilpailun sato yllätti tuomariston innovatiivisuudellaan ja sisälsi vahvoja ratkaisuja muun muassa ilmasto- ja energiakriisiin sekä kestävien raaka-aineiden käyttöön. Yhteensä kilpailuun osallistui 257 hyväksyttyä kilpailuideaa, joista tuomariston arviointiin eteni ensimmäisessä vaiheessa 47 ideaa tavoittelemaan pääpalkintoa.

Toisessa arviointivaiheessa 18 kilpailijaa pitchasivat liikeideansa tuomaristolle, joista 6 kilpailuideaa eteni tuomariston kolmanteen arviointiin tavoittelemaan pääpalkintoa.
Pääpalkinto ja muiden kilpailusarjojen palkinnot jaettiin Joensuun Tiedepuistolla järjestetyssä Palkintogaalassa 24.5.2023

Pääpalkinnon arvo on 132 500 euroa, ja palkintojen kokonaisarvo ylittää 160 000 euroa.

Jaa somessa: