Ura- ja työelämäpalvelut

Jaa
Etusivu > Työelämälle > Ura- ja työelämäpalvelut

Oppilaitosyhteistyö

Riverian Ura- ja työelämäpalveluiden uraohjaajat auttavat mielellään sinua oppilaitosyhteistyön rakentamisessa ja kehittämisessä.

Uusia osaajia työelämälle

Riverian kautta tavoitat reilut 17 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa. Lisäksi Ura- ja työelämäpalveluiden kautta saat kontaktin meiltä jo valmistuneisiin osaajiin sekä alumniverkostoomme. Voit tarjota Riverian opiskelijoille työ- tai työssäoppimispaikkaa jättämällä tiedon paikasta ura- ja työelämäpalveluiden uraohjaajille.

Tapahtumat ja vierailut

Erilaisten tapahtumien kautta tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet markkinoida yritystäsi työpaikkana uusille osaajille. Ideoimme myös mielellämme tapahtumia yrityksien toiveiden mukaisesti.

Verkostoitumistreffit – työelämän ja opiskelijoiden treffit

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida opiskelijoita ja ammattiin valmistuvia?

Verkostoitumistreffeillä tapaat potentiaalisia työntekijöitä sekä voit kertoa yrityksestäsi ja yrityksen rekrytointitoiveista opiskelijoille.

Opiskelijavierailut ja yrityksen edustajien vierailut

Opiskelijavierailulla tietyn alan opiskelijaryhmällä on mahdollisuus tutustua yrityksesi toimintaan ennalta ja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Sinulla on myös mahdollista jalkautua oppilaitokseen yrityksesi toiminnan ja toimialan esittelyn ja/tai ammatillisen erityisosaamisen jakamisen merkeissä.

Kummitoiminta

Kummiluokkatoiminnassa, kuten myös kummiopiskelijatoiminnassa, yritys toimii tietyn alan opiskelijaryhmän kummina tukemalla kyseisen opiskelijaryhmän tai opiskelijoiden opiskelua koko opintopolun ajan.

Oppilaitos ja yritys sopivat tarkemmin kummitoiminnan sisällöstä ja toimintamuodoista, kuten esimerkiksi yritysvierailuista, työssäoppimispaikkojen tarjoamisesta, työvarusteiden ja -välineiden sponsoroinnista tai kesätyöntekijöiden rekrytoinnista.

Alumnitoiminta

Me täällä Riveriassa olemme käynnistämässä alumnitoimintaa, jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden mahdollisuuksia luoda kontakteja työelämään ja liittyä erilaisiin työelämän verkostoihin.

Alumnitoiminnalla haluamme säilyttää yhteyden jo valmistuneisiin opiskelijoihimme.

Riveriasta valmistuneen sekä opiskelemassa olevan opiskelijan on mahdollista ilmoittautua alumniksi ja heistä kootaan verkosto. Alumnit toimivat ennen kaikkea linkkeinä oppilaitoksen ja työelämän välillä ja kertovat omakohtaisesti mm. koulutuksen merkityksestä, työnhaun vaiheistaan sekä mahdollisista jatko-opinnoistaan.

Voit hakea alumniksi ottamalla yhteyttä uraohjaajiin.

Riveria LinkedInissä

Lisätietoja

Ura- ja työelämäpalvelut
Riveria
Tulliportinkatu 3, F-talo, 2. kerros
80130 Joensuu
ammattiura@riveria.fi

ammattiura.fi