In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Uraohjauspalvelut

Jaa
Etusivu > Työelämälle > Uraohjauspalvelut

Tulevaisuuden osaajia työelämään!

Riverian uraohjauspalveluiden opinto-ohjaajat auttavat mielellään sinua oppilaitosyhteistyön rakentamisessa ja kehittämisessä.

Uusia osaajia työelämälle

Riverian kautta tavoitat reilut 15 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa. Lisäksi saat kauttamme kontaktin meiltä jo valmistuneisiin osaajiin sekä alumniverkostoomme.

Ilmoita avoin työmahdollisuus tai hae osaajaa yritykseesi RiveriaRekrystä

RiveriaRekry on verkkopalvelu, jonka tarkoitus on uudella tavalla saattaa työelämä, opiskelijamme sekä vastavalmistuneet yhteen.

Työnantajana voit tarjota RiveriaRekryn kautta koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, työmahdollisuuksia sekä erilaisia projekteja opiskelijoille ja vastavalmistuneille sekä löytää sopivan osaajan tarpeeseesi.

Työnantajat käyttävät palvelua verkon yli osoitteessa www.riveria.fi/riveriarekry:

  • rekisteröidy ja luo yritysprofiili: www.riveria.fi/riveriarekry
  • luo työpaikka ja tarkastele saapuneita hakemuksia
  • hae osaajaa tarpeeseesi.

Opiskelijat luovat osana opintojaan henkilökohtaisen osaamisprofiilin sekä portfolion RiveriaRekryyn. Palvelu on opiskelijoilla käytössä koko heidän opintojensa ajan ja myös valmistumisen jälkeen.

Palvelun perustana on opiskelijoille Tiitus-mobiilisovellus, jonka kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan tarjottuihin työmahdollisuuksiin ja projekteihin sekä voivat lähettää oman profiilinsa työnantajien nähtäväksi.

Lisätietoja RiveriaRekrystä saat ottamalla yhteyttä uraohjaajiin – autamme löytämään ratkaisevat tekijät yritykseesi!

Baronan henkilöstökonsultti Johanna Karjunen kertoo käyttäjäkokemuksia RiveriaRekry-palvelusta.

Tapahtumat ja vierailut

Erilaisten tapahtumien kautta tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet markkinoida yritystäsi työpaikkana uusille osaajille. Ideoimme myös mielellämme tapahtumia yrityksien toiveiden mukaisesti.

Onko yritykselläsi tarvetta rekrytoida opiskelijoita ja ammattiin valmistuvia?

Verkostoitumistreffit – työelämän ja opiskelijoiden treffit

Verkostoitumistreffeillä tapaat potentiaalisia työntekijöitä sekä voit kertoa yrityksestäsi ja yrityksen rekrytointitoiveista opiskelijoille.

Opiskelijavierailut ja yrityksen edustajien vierailut

Opiskelijavierailulla tietyn alan opiskelijaryhmällä on mahdollisuus tutustua yrityksesi toimintaan ennalta ja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Sinulla on myös mahdollista jalkautua oppilaitokseen yrityksesi toiminnan ja toimialan esittelyn ja/tai ammatillisen erityisosaamisen jakamisen merkeissä.

Kummitoiminta

Kummiluokkatoiminnassa, kuten myös kummiopiskelijatoiminnassa, yritys toimii tietyn alan opiskelijaryhmän kummina tukemalla kyseisen opiskelijaryhmän tai opiskelijoiden opiskelua koko opintopolun ajan.

Oppilaitos ja yritys sopivat tarkemmin kummitoiminnan sisällöstä ja toimintamuodoista, kuten esimerkiksi yritysvierailuista, työssäoppimispaikkojen tarjoamisesta, työvarusteiden ja -välineiden sponsoroinnista tai kesätyöntekijöiden rekrytoinnista.

Alumnitoiminta

Me täällä Riveriassa olemme käynnistämässä alumnitoimintaa, jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden mahdollisuuksia luoda kontakteja työelämään ja liittyä erilaisiin työelämän verkostoihin.

Alumnitoiminnalla haluamme säilyttää yhteyden jo valmistuneisiin opiskelijoihimme.

Riveriasta valmistuneen sekä opiskelemassa olevan opiskelijan on mahdollista ilmoittautua alumniksi ja heistä kootaan verkosto. Alumnit toimivat ennen kaikkea linkkeinä oppilaitoksen ja työelämän välillä ja kertovat omakohtaisesti mm. koulutuksen merkityksestä, työnhaun vaiheistaan sekä mahdollisista jatko-opinnoistaan.

Voit hakea alumniksi ottamalla yhteyttä opinto-ohjaajiin.

Riveria LinkedInissä

Lisätietoja

Uraohjauspalvelut
Riveria
Peltolankatu 4
80100 Joensuu
ammattiura@riveria.fi

ammattiura.fi