In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tilauskoulutukset

Jaa
Etusivu > Työelämälle > Tilauskoulutukset

Saako olla räätälöityä koulutusta?

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatioiden ja yhteisöjen tarpeisiin yksilöityjä koulutuksia.

Koulutukset toteutetaan eri puolilla maakuntaa tai verkossa tilaajan toiveiden mukaisesti

Aiheena voi olla vaikkapa työyhteisön hyvinvointi, asiakaspalvelu, kielikoulutus tai pätevöitymiskoulutukset. Avoimessa koulutustarjonnassa olevat koulutukset voidaan toteuttaa myös yksittäisille organisaatioille.

 

Esimerkkejä tilauskoulutuksistamme:

Riverian Liiketoiminta-alalla toteutamme tilauskoulutuksia toivomastasi teemasta. Esimerkkejä koulutuksistamme:

Työnohjaus asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville (yksilö- tai ryhmäohjaus)
Opettaja, työnohjaaja (STOry)Henna Lamminluoto
Ohjauksen lähtökohtana on yksilön tai ryhmän kehittymistarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet. Esimiesten ja johdon työnohjauksessa käsitellään johtamiseen liittyviä ilmiöitä, työssä esille nousseita kokemuksia ja tunteita, tutkitaan omaa johtamistyötä ja työtapaa sekä itseä johtajana.

Taitoa työnopastukseen!
Opettaja, johtamisen kouluttaja Henna Lamminluoto
Koulutus on tarkoitettu lähiesimiehille, työnopastajille ja muille työssään perehdytystaitoja tarvitseville. Koulutuksessa saat välineitä oman työyhteisösi perehdyttämisen kehittämiseen ja erilaisissa työnopastustilanteissa toimimiseen.

Onnistu kehityskeskusteluissa
Opettaja, johtamisen kouluttaja Henna Lamminluoto
Koulutus on tarkoitettu esimiehille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään työyhteisönsä kehityskeskusteluja ja keskustelutaitojaan. Koulutuksessa saat työkaluja kehityskeskusteluiden toteuttamiseen vaihe vaiheelta.

Minä ja minun työkaverini – Miten toimimme yhdessä?
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Koulutuksessa perehdytään työyhteisöön ja pohditaan yhdessä siellä toimimiseen liittyviä tekijöitä, mm. itsetuntemusta, työn iloa, arvostusta, asenteita, työpaikan hyviä tapoja.

Erilaiset persoonat työelämässä – vahvuus vai haaste?
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Koulutuksessa syvennytään erilaisiin persoonallisuuksiin ja niiden tunnistamiseen työyhteisössä. Miten tullaan toimeen eri persoonallisuuksien kanssa? Miten eri persoonallisuudet voi ottaa huomioon eri tilanteissa? Miten pääsen samalle aaltopituudelle eri henkilöiden kanssa?

Ennaltaehkäise ristiriidat työpaikalla
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Koulutuksen aikana käydään läpi asioita ja eri näkökulmia, jotka auttavat ennaltaehkäisemään ristiriitojen syntyä työpaikalla. Ilmiötä tarkastellaan työyhteisön jäsenen ja johtamisen näkökulmista.

Sovittelu työyhteisön ristiriitojen ratkaisijana
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Koulutuksessa perehdytään sovitteluun työyhteisön ristiriitatilanteiden ratkaisijana, sovittelun vaiheisiin ja sovittelun toteuttamiseen sekä eri sovittelumenetelmiin.

Johda itseäsi ja menesty!
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Itsensä johtaminen on tärkeä voimavara ja taito niin työelämässä, uralla etenemisessä kuin jokapäiväisessä henkilökohtaisessa arjessa. Itsensä johtaminen kulminoituu elämässä tehtävistä valinnoista muodostuvan kokonaisuuden hallintaan.

Ajankäytön hallinta voimavarana
Opettaja, työyhteisötaitojen kouluttaja Sirpa Liuska
Ajankäyttö on itsensä johtamista. Miten suhtaudumme aikaan, joka on käytettävissämme? Miten yhdistämme ajan voimavarana omaan toimintaamme? Päivän aikana tehdään erilaisia kartoituksia ajankäyttöön liittyen ja asetetaan tavoitteita omalle ajankäytön hallinnalle tulevaisuudessa.

Kysy tarjousta koulutuksesta työyhteisöllesi joko yrityksenne tai Riverian tiloissa! Kaikki koulutuksen voidaan järjestää myös verkkokoulutuksena!

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Kirsi Vänskä
kirsi.vanska@riveria.fi, p. 050 551 3965

Sosiaali- ja terveysalan simulaatiokoulutus
Kouluttajat Anu Kinnunen ja Heikki Turunen
Koulutus on suunnattu työyksikössä toimiville hoitotyöntekijöille. Koulutus on simulaationa järjestettävää ammatillista lisäkoulutusta sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöön. Koulutuksen sisältö on suunniteltu toimintayksikön tarpeista. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä ja simulaatioharjoitukset. Aiheina asiakkaan/potilaan voinnin äkillinen muutos ja voimavaralähtöinen toimintakyvyn tukeminen.

Katso esittelyvideo: Simulaatiokoulutus esittelyvideo

Lisätietoja:
Eija Tuupanen-Laakkonen
eija.tuupanen-laakkonen@riveria.fi, p. 050 586 5062

Riverian tieto- ja viestintätekniikka toteuttaa koulutuksia tilauskoulutuksina ryhmille. Osaamisalueisiimme kuuluvat esimerkiksi:

Teams, 0365 -tuotteet, Moodle, Word, Excel, Oulook, Powerpoint, Photoshop ja Indesign.

Kaikki koulutukset myös verkkokoulutuksena! Ole yhteydessä, jos kaipaat jotain muuta tai olisit yksittäinen osallistuja. Katsotaan yhdessä, miten löydämme asiaan ratkaisun. Pyydä tarjous koulutuksesta työyhteisöllesi!

Lisätietoja:
Harri Ignatius
harri.ignaitus@riveria.fi, 040 839 2769

 

Tutustu myös kaikille avoimeen
ammatillisen täydennyskoulutuksen tarjontaan >

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä — etsitään yhdessä ratkaisu!

Koulutussuunnittelijamme auttavat koulutuksen sisällön räätälöinnissä ja sopivan kouluttajan valinnassa. Käytettävissämme on niin Riverian oma henkilöstö kuin laaja valtakunnallinen  kouluttajaverkostomme.

Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.