In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tilauskoulutukset

Jaa
Etusivu > Työelämälle > Tilauskoulutukset

Saako olla räätälöityä koulutusta?

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatioiden ja yhteisöjen tarpeisiin yksilöityjä koulutuksia. Koulutukset toteutetaan eri puolilla maakuntaa tilaajan toiveiden mukaisesti.

Aiheena voi olla esimeriksi työyhteisön hyvinvointi, asiakaspalvelu, kielikoulutus tai pätevöitymiskoulutukset. Avoimessa koulutustarjonnassa olevat koulutukset voidaan toteuttaa myös yksittäisille organisaatioille.

Koulutussuunnittelijamme auttavat koulutuksen sisällön räätälöinnissä ja sopivan kouluttajan valinnassa. Täydennyskoulutuksessa hyödynnämme valtakunnallisia verkostoja ja Riverian omaa henkilökuntaa kouluttajien valinnassa tapauskohtaisesti.

Tutustu myös avoimeen ammatilliseen täydennyskoulutuksen tarjontaan.

 


 

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja räätälöidystä täydennyskoulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.