In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Yhteisöllinen etätyöskentely – välineitä vuorovaikutuksen kehittämiseen esimiehille // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Yhteisöllinen etätyöskentely – välineitä vuorovaikutuksen kehittämiseen esimiehille // kesäyliopisto

Yhteisöllinen etätyöskentely – välineitä vuorovaikutuksen kehittämiseen esimiehille // kesäyliopisto

Aika ja paikka Maanantaina 15.3.2021 klo 12.30–15.30, verkkokoulutus

Kouluttaja Business coach, DI Anniina Hukari

Kohderyhmä Koulutus sopii hyvin kaikille esimiehille

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.02.2021

Sisältö

Yhdessä työskentelyn tuloksellisuuden ja laadun varmistaminen on tärkeää, kun teemme töitä yhdessä verkon välityksellä. Onnistuneet verkkokokoukset ja -työpajat vaativat onnistuakseen hyvää suunnittelua ja täsmällistä ohjeistusta sekä avointa, selkeää ja suoraa kommunikointia. Koulutuksessa esimiehet saavat työkaluja kehittää vuorovaikutusta sekä tuloksellista yhdessä työskentelyä etänä.

Tarkempi koulutuksen sisältö:

Yhteinen aika on tärkeää aikaa, myös etänä – miten varmistamme aidon läsnäolon ja rakennamme yhdessä onnistunutta vuorovaikutusta sekä laadukasta etätyöskentelyn kulttuuria?

Mitä jos tekisimme tässä hetkessä päätöksen rakentaa kokouksista ja työpajoistamme entistä tuloksellisempia? Ottaisimme kaikki aidosti ja tasapuolisesti mukaan, ei vaan kuuntelijoina vaan aktiivisina toimijoina, ajattelijoina ja tekijöinä. Onnistuneet verkkokokoukset ja-työpajat vaativat onnistuakseen hyvää suunnittelua ja täsmällistä ohjeistusta sekä avointa, selkeää ja suoraa kommunikointia.

Tuloksellisen yhdessä työskentelyn edellytyksenä on toimiva vuorovaikutus sekä luottamuksen ilmapiiri. Me kaikki tiedämme, että kommunikointimme on paljon muutakin kuin sanoja. Kuuntelemme täysin tiedostamatta äänenpainoja, -sävyjä ja puheen rytmiä sekä kehon kieltä. Ja joka hetki teemme niistä tulkintoja. Osa tulkinnoista ei kuitenkaan ole totta sillä niihin vaikuttavat oman havainnointimme harhat sekä tulkintamme vinoumat. Etätyössä väärinymmärrysten ja virhetulkintojen riski kasvaa ja on tärkeää entistä tietoisemmin rakentaa yhteistä ymmärrystä. Hyvä vuorovaikutus luo pohjan hyvinvoinnille ja tuloksellisuudelle- myös etätyössä.

Koulutuksen aiheita:

  • Laadukas yhdessä työskentely etänä
  • Osallista ja osallistu onnistuneesti myös etänä
  • Innostava ja tuloksellinen vuorovaikutus etätyössä
  • Yhteisöllisyyden rakentaminen ja ylläpitäminen
  • Syväkuuntelu ja omien tulkintojen tiedostaminen
  • Yhteisen ymmärryksen aito rakentaminen
  • Aito, vaikuttava ja vakuuttava kommunikointi

Kouluttaja: Anniina Hukari, Taito Training

Anniina Hukari, on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti  rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen.

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, Business coach Master ja NLP Associate Trainer, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Koulutuskoordinaattori Veera Kiiski, p. 050 573 9090, veera.kiiski@riveria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen Hakuneuvonta p. 013 244 3000 // hakuneuvonta@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Koulutuskoordinaattori Veera Kiiski, p. 050 573 9090, veera.kiiski@riveria.fi

Kaikki täydennyskoulutukset