In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Webinaari: Aloita bloggaus

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Webinaari: Aloita bloggaus

Webinaari: Aloita bloggaus

Aika ja paikka 12.11.2019 – 26.11.2019 (yht. 3 koulutusiltaa), verkkokoulutus

Kouluttaja Mika Aaltonen

Kohderyhmä Peruskäyttäjät, jotka haluavat oppia tekemään oman blogin nettiin. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaan kokemusta blogien kirjoittamisesta.

Hinta maksuton

Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.11.2019

Sisältö

Oletko aina halunnut kirjoittaa nettiin, mutta et ole osannut valita oikeaa välinettä. Yksi nettiviestinnän välineistä on blogi. Blogia voisi kuvailla julkiseksi päiväkirjaksi itse valitusta aiheesta, jonka haluaa jakaa muiden kanssa. Blogien kirjoittaminen nettiin on helppoa ja välineitä on useita. Välineitä blogien kirjoittamiseen on useita; tässä webinaarikoulutuksessa tutustutaan Blogger-työkaluun. Blogger on ilmainen alusta, jonne kuka tahansa voi perustaa oman blogin.

Koulutuksen tavoitteet:
Oppia ymmärtämään blogien merkitys viestinnän välineenä sekä oppia itse tuottamaan sisältöä verkkoon blogin avulla.

Koulutuspäivät ja -ajat:
1. kerta tiistai 12.11.2019 klo 16–17
Webinaarikoulutuksen ensimmäisessä osassa kouluttaja kertoo yleisesti blogien merkityksestä viestintävälineenä sekä tutustutaan yhdessä muutamiin ennalta valittuihin blogeihin ja niiden vahvuuksiin viestinnän näkökulmasta.

2. kerta tiistai 19.11.2019 klo 16–17
Toisessa osassa opit käyttämään kouluttajan johdolla Blogger-ohjelmaa. Opit luomaan itsellesi blogin sekä opit myös kirjoittamaan blogitekstin kouluttajan johdolla (kaikki tekevät samanlaisen harjoituksen). Opit keskeisiä blogin ulkoasuun vaikuttavia asioita sekä myös käsittelemään kuvia ja videoita. Opit myös ymmärtämään blogin hallinnointia (mm. ketkä voivat muokata tai lukea blogiasi).

3. kerta tiistai 26.11.2019 klo 16–17
Webinaarin toisessa osassa kouluttaja esitteli blogin kirjoittamiseen liittyviä elementtejä yhteisen harjoituksen muodossa. Tässä viimeisessä osassa jokainen osallistuja luo itselleen oman blogin valitsemastaan aiheesta hyödyntäen kahdella aiemmalla koulutuskerralla opittuja asioita.

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet sähköpostiin siitä, kuinka pääset osallistumaan verkkokoulutukseen.

DiKATA – Digiosaaminen on uusi kansalaistaito! on suomen kesäyliopistojen yhteinen hanke, jonka tavoitteena on parantaa suomalaisten digitaitoja. Koulutus on yksi osa digitaitokoulutusten sarjaa.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Reetta Karjalainen / hankekoordinaattori, DiKATA
reetta.karjalainen@snellmankesayliopisto.fi / 044 746 2842


Ilmoittautumisaika on päättynyt, tiedustele vapaita paikkoja.

Apua ilmoittautumiseen Hakuneuvonta p. 013 244 3000 // hakuneuvonta@riveria.fi

Kaikki täydennyskoulutukset