In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Vinkkejä hybridikoulutuksen järjestäjälle // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Vinkkejä hybridikoulutuksen järjestäjälle // kesäyliopisto

Vinkkejä hybridikoulutuksen järjestäjälle // kesäyliopisto

Aika ja paikka Tiistai 22.11.2022 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja Virtual Training Specialist Heidi Wahl

Kohderyhmä Opettajat, kouluttajat ja kaikki työssään koulutuksia järjestävät

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 07.11.2022

Sisältö

Koulutus antaa osallistujalle tietoa ja työkaluja aktivoivan, osallistavan ja onnistuneen hybridikoulutuksen järjestämiseen. Miten huomioida kaksi täysin erilaista kohderyhmää, joilla on kuitenkin samat oppimistavoitteet? Miten rakentaa pedagogisesti onnistunut kokonaisuus ja käsikirjoitus omalle hybridikoulutukselle? Mitä hybridikoulutus vaatii tekniikan osalta? Miten hyödyntää erilaisia työkaluja (esim. interaktiiviset valkotaulut, visat, pelit jne.) hybridikoulutuksessa?

Jokainen osallistuja saa itselleen pienen työkirjan, johon on koostettu kattavasti materiaalia esimerkiksi liittyen hybridikoulutuksen elementteihin, niiden järjestämiseen ja vinkkejä kahden erilaisen ryhmän aktivointiin.

Kouluttaja

Heidi Wahl

Heidi Wahl on yrittäjä ja virtuaalisen koulutuksen ja fasilitoinnin asiantuntija, jonka intohimona on saada ihmiset ja organisaatiot hyödyntämään virtuaalisten koulutus- ja valmennustaitojen rajaton potentiaali. Hän on työskennellyt verkko- ja virtuaalikoulutuksen asiantuntijana ja kehittäjänä, ja ollut mukana esimerkiksi perustamassa virtuaalisen luokkahuoneen konseptia globaalin vähittäiskaupan organisaation Pohjois-Euroopan maihin.

Heidi on taustaltaan kasvatustieteiden maisteri yleisen ja aikuiskasvatustieteen puolelta. Hän on myös suorittanut Certificate in Designing Online Learning-sertifikaatin (The Learning and Performance Institute UK). Heidille keskeistä on opettaa ja kouluttaa uutta tietoa ja uusia taitoja siten, että ne ovat heti sovellettavissa käytäntöön. Hänelle on ehdottoman tärkeää konkretisoida omissa koulutuksissaan se, miten virtuaalinen koulutus ja fasilitointi saadaan toimimaan ilman puhuvia päitä tai virtuaaliväsymystä.

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Päivi Törrönen | paivi.torronen@riveria.fi | 050 573 9090

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen
Kesäyliopisto p. 013 244 2540 // kesayliopisto@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Päivi Törrönen | paivi.torronen@riveria.fi | 050 573 9090

Kaikki täydennyskoulutukset