In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Vahvuudet sekä hiljainen tieto esiin ja hyödyksi työssä // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Vahvuudet sekä hiljainen tieto esiin ja hyödyksi työssä // kesäyliopisto

Vahvuudet sekä hiljainen tieto esiin ja hyödyksi työssä // kesäyliopisto

Aika ja paikka 30.11.2022 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja Työelämävalmentaja, eMBA, FK Marja Koivisto

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.11.2022

Sisältö

Mitä hiljainen tieto tarkoittaa erityisesti työkontekstiin sovellettuna ja miten siihen päästään käsiksi? Kuinka hiljaisen tiedon systemaattinen hyödyntäminen helpottaa elämää? Koulutuksen tavoitteena on paneutua hiljaisen tiedon käsitteeseen ja sen käytännön sovelluksiin työelämässä sekä tutustua harjoituksiin, joiden on todettu parantavan merkittävästi työn sujuvuutta ja laatua. Katso laatikon sisäpuolelle – vahvuudet löytyvät sieltä.

  • Mitä hiljainen tieto tarkoittaa erityisesti työkontekstiin sovellettuna ja miten siihen päästään käsiksi?
  • Kokemusperäisiä esimerkkejä sekä tilastoja: millaisia vaikutuksia hiljaisen tiedon avaamisella näkyväksi on?
  • Kuinka hiljaisen tiedon systemaattinen hyödyntäminen helpottaa elämää?
  • Miten päästä tilaan, jossa hiljaista tietoa havainnoidaan? Positiiviset sivuvaikutukset: kyky pysähtyä, koota ajatukset, keskittyä olennaiseen ja nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä.

// Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on paneutua hiljaisen tiedon käsitteeseen ja sen käytännön sovelluksiin työelämässä sekä tutustua harjoituksiin, joiden on todettu parantavan merkittävästi työn sujuvuutta ja laatua. Koulutus sisältää lyhyitä käytännön harjoituksia, joiden avulla menetelmät voidaan oppia, sisäistää ja hioa itse kullekin sopivaan muotoon käytettäväksi tarpeen mukaan.

Koulutus on osallistava ja aktivoiva ja sen tavoitteena on, että osallistujat saavat mukaansa heti omassa arjessa sovellettavia ja helposti omaksuttavia käytännön taitoja.

// Kouluttaja
Marja Koivisto on viisi teosta julkaissut kirjailija ja itsekehitystaitojen valmennuksen ammattilainen. Viimeiset 16 vuotta hän on kouluttanut ja valmentanut asiakkaita itsensäjohtamisen eri alueilla, kuten tunnetyöskentely, vuorovaikutus, itsetuntemus sekä oman hiljaisen tieto-taidon tunnistaminen sekä hyödyntäminen työssä. Marja on julkaissut kaksi henkilökohtaisen kasvun ja vuorovaikutustaitojen tietokirjaa sekä kolme runokirjaa. Uusin, vuonna 2022 ilmestyvä tietokirja käsittelee itsensäjohtamista ja on suunnattu työelämässä oleville ihmisille tämän päivän haasteisiin.

Työelämävalmentaja, eMBA, FK Marja Koivisto

Palautteita Marjan aiemmista koulutuksista

”Olipas voimaannuttava puheenvuoro, joka tuntui sisuskaluissa saakka. Onnistumisen resepti kuulosti hyvältä – sekä itselle että myös ohjaustyötä ajatellen. Tuo täytyy ottaa ensin oman itsensä kanssa testaukseen. Kiva, kun avasit asioita esimerkkien avulla – jää helpommin mieleen.”

”Marjan valmennus sai minut pysähtymään ja ajattelemaan asioita syvällisemmin, vanhat itseluottamustani rasittaneet uskomukset murtuivat. Usko omaan osaamiseeni on palautunut ja huomaan motivoituvani töistä jälleen alkuaikojen tapaan.”

”Asiat oli esitetty selkeästi ja ytimekkäästi, paljon hyviä havainnollistavia esimerkkejä ja koulutuksen pitäjä nautti selvästi webinaarin pitämisestä, oli innostunut opettamistaan asioista ja tuntui aidosti haluavan, että kuulijat hyötyisivät omassa elämässään, arjessaan oppimistaan tiedoista ja taidoista.”

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066


Ilmoittautumisaika on päättynyt, tiedustele vapaita paikkoja.

Apua ilmoittautumiseen
Kesäyliopisto p. 013 244 2540 // kesayliopisto@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Kaikki täydennyskoulutukset