In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?

Työyhteisötaidot – miten teemme työyhteisöstämme toimivan?

Aika ja paikka Keskiviikko 22.4.2020 klo 9–16, Joensuu

Kouluttaja HTT Mervi Parviainen

Hinta 165 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 07.04.2020

Sisältö

Jokainen työyhteisön jäsen rakentaa työpaikan ilmapiiriä. Työyhteisötaidot tarkoittavat asiallista käyttäytymistä, myönteistä asennetta ja arjen huomaavaisia tekoja. Oman ja toisen työn ja roolin ymmärtäminen sekä vuorovaikutustaidot ovat keskiössä. Kaikki tarvitsevat työyhteisötaitoja, niitä on mahdollista oppia ja harjoitella. Koulutuksessa tarkastellaan niin lainsäädännön kuin käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta, mitkä ovat työyhteisön jäsenten oikeudet ja velvollisuudet ja kuinka itse voi toimia työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Pelastusopiston rehtorina päätyönään toimiva Mervi Parviainen on rautainen ja selkeäsanainen kouluttaja. Hänen lainsäädäntöön ja työelämään liittyvät koulutuksensa keräävät kiitosta erityisen käytännönläheisen ja mukaansa tempaavan esitystavan ansiosta. Asiat tulevat selväksi ja tylsistymään ei ehdi.

 

Palautteita Mervin aiemmista koulutuksista:

”Huikean hieno koulutuspäivä!”

”Kouluttaja oli aivan huippu tyyppi!! En ole pitkään aikaan ollut näin hyvin järjestetyssä koulutuksessa. Kaikki järjestetty loistavasti. Suosittelin eteenpäin!!”

”Terveiset kouluttaja Merville, että on aikamoinen esiintyjä ja alansa ammattilainen. Ei tullut aika pitkäksi kertaakaan koulutuksen aikana. Voin todellakin suositella häntä toisillekin!”

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutuskoordinaattori Marja Hyttinen, marja.hyttinen@riveria.fi, p. 050 374 1066

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake