In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työhyvinvoinnin uusia tuulia – Näkökulmia johtamiseen -luentosarja // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Työhyvinvoinnin uusia tuulia – Näkökulmia johtamiseen -luentosarja // kesäyliopisto

Työhyvinvoinnin uusia tuulia – Näkökulmia johtamiseen -luentosarja // kesäyliopisto

Aika ja paikka Perjantai 12.2.2021 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja FT, YTM Marja-Liisa Manka

Kohderyhmä Erilaisten työyhteisöjen johtajat, esimiehet, kehittäjät ja em. tehtäviin hakeutuvat.

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 28.01.2021

Sisältö

Suomi on valittu jo pariin kertaan maailman onnellisimmaksi maaksi. Kuitenkin mustat pilvet uhkaavat hyvinvointiamme. Masennus vie joka päivä työkyvyttömyyseläkkeelle 10 henkilöä. Työ rasittaa henkisesti melko tai erittäin paljon 60 % palkansaajista ja työpaikkakiusaamista on havainnut joskus tai usein puolet. Myös työuupumus on lisääntynyt. Luvuissa ei ole viimeisten 15 vuoden aikana tapahtunut suuria muutoksia. Mitä pitäisi tehdä? Tärkeätä on vaihtaa näkökulmaa ongelmista ratkaisuihin. Työhyvinvointi mahdollistaa voimavarat, joilla ratkaisuja voidaan löytää yhdessä työntekijöiden kanssa. Työn voimavarat edistyvät hyvästä johtamisesta, yhteishengestä ja työn tuunaamisesta. Myös informaatioergonomiasta on pidettävä huolta. Yksilön voimavaroja ovat myönteinen asenne, psykologinen pääoma, osaaminen, stressin tunnistaminen ja palautumistaidot.

Näkökulmia johtamiseen -luentosarja on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian järjestämä luentosarja johtajuudesta, joka sopii kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille kuten johtajille, esimiehille, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville sekä HR-henkilöstölle.

Kouluttaja: Marja-Liisa Manka

FT, YTM Marja-Liisa Manka on toiminut maamme ensimmäisenä työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopistossa vuosina 2004-2015 ja sen jälkeen työhyvinvoinnin dosenttina ja yrittäjänä. Hän on saanut tunnustuksen ”hyvän työelämän puolesta puhumisesta” sekä nimityksen Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi. Marja-Liisa on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja, viimeisimpänä Työnilo (v.2011), Stressikirja – mistä virtaa? (v. 2015 ) ja Työhyvinvointi (v. 2016) yhdessä Marjut Mankan kanssa ja tulossa on syksyllä 2020 uusi kirja Tunne juuresi, olet lempeämpi itsellesi ja muille.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Koulutuskoordinaattori Veera Kiiski, p. 050 573 9090, veera.kiiski@riveria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen Hakuneuvonta p. 013 244 3000 // hakuneuvonta@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Koulutuskoordinaattori Veera Kiiski, p. 050 573 9090, veera.kiiski@riveria.fi

Kaikki täydennyskoulutukset