In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?

Pahan mielen sairauslomat – mikä neuvoksi?

Aika ja paikka Tiistai 17.3.2020 klo 12–16, Joensuu

Kouluttaja Lakimies, toimitusjohtaja Katariina Sorvanto

Kohderyhmä Koulutus on suunnattu etenkin esimiehille, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittäjille sekä kaikille, jotka haluavat panostaa työntekijöiden motivaatioon ja sairauspoissaolojen vähentämiseen.

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 03.03.2020

Sisältö

Miten esimies voi tunnistaa pahan mielen sairauslomat? Missä kulkevat lailliset oikeuksien ja velvollisuuksien rajat? Millaisia muutoksia ja muita keinoja voi kokeilla pahan mielen sairastelijoihin? Koulutuksessa saan käytännön työkaluja tilanteisiin, joissa työntekijän kynnys jäädä sairauslomalle tuntuu olevan kovin matalalla. Erilaisia tilanteita käydään läpi oikeustapausten ja muiden esimerkkien kautta. Esiin nostetaan myös arjen resilienssi; kuinka voin esimiehenä parhaiten tukea alaisiani muun muassa jaksamisessa ja palautumisessa.

Kouluttaja: Katariina Sorvanto, KataKoski Oy 

Katariina on lakimies, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – myös itse esimiehenä työskennellen. Katariina on innostava ja pidetty, yli kymmenen vuoden esiintymiskokemuksella toimiva kouluttaja. Koulutustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työ- ja virkamiesoikeudellisissa kysymyksissä. 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Koulutuskoordinaattori Veera Kiiski, p. 050 573 9090, veera.kiiski@riveria.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake