In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Näkökulmia johtamiseen: Motivaation johtaminen - onko pakko? // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Näkökulmia johtamiseen: Motivaation johtaminen – onko pakko? // kesäyliopisto

Näkökulmia johtamiseen: Motivaation johtaminen – onko pakko? // kesäyliopisto

Aika ja paikka 7.10.2022 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja Tietokirjailija, organisaatiokonsultti Karoliina Jarenko

Kohderyhmä Luennot sopivat kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille kuten johtajille, esihenkilöille, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville sekä HR-henkilöstölle

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.09.2022

Sisältö

Miten sisäinen motivaatio toimii?
Miksi esihenkilön ja organisaation pitäisi siitä kiinnostua?
Miten motivaatiota voi johtaa?

Iltapäivän koulutuksessa pääset syväsukeltamaan motivaation johtamiseen, saat konkreettisia esimerkkejä erilaisilta toimialoilta ja pääset miettimään, millä tavalla sovellettuna ne voisivat toimia myös teidän organisaatiossa ja osana omaa johtamisen työkalupakkiasi.

Millaisten toimintatapojen kautta sisäistä motivaatiota voi johtaa ja tukea?
Miten erilaisilla työpaikoilla on tartuttu teemaan ja onnistuttu?
Entä mistä Sinä voisit ottaa kiinni?

Elämä on kuin pyörällä ajo. Säilyttääkseen tasapainon täytyy pysyä liikkeessä. -Albert Einstein

Motivaation johtaminen – onko siitä pakko kiinnostua?

– Start with why, kuten amerikkalainen bestseller-kirjailija Simon Sinek sanoo. Miksi tästä motivaatiohumpasta pitäisi kiinnostua? Koskeeko se kaikkia töitä ja toimialoja yhtäläisesti? Mikseivät ihmiset vain tottele, kun kerran saavat siitä palkkaa?

Motivaation kirjo

– Mitä eri motivaation muotoja on, miksi keskitymme tänään vain tiettyihin?

Miten sisäinen motivaatio toimii?

– 4 sisäisen motivaation rakennuspalikkaa: autonomian kokemus, kyvykkyyden kokemus, yhteyden kokemus ja merkityksellisyyden kokemus. Miten näitä voi käytännössä johtaa? Ja voiko näitä ylipäätään olla tuhoamatta työelämässä?

Syväsukellus kuhunkin neljästä rakennuspalikasta.

Minkälaisten toimintatapojen kautta tätä voi johtaa ja tukea? Miten erilaisilla työpaikoilla on tartuttu teemaan ja onnistuttu? Entä mistä Sinä voisit ottaa kiinni? Mikä toimintatavoista ja vinkeistä voisi sopia teidän organisaatioon ja omaan johtamiseesi?

Saat kuhunkin neljästä rakennuspalikasta työkaluja erilaisilta toimialoilta ja pääset miettimään, millä tavalla sovellettuna ne voisivat toimia myös teidän organisaatiossa ja osana omaa johtamisen työkalupakkiasi.

// Kouluttaja
Karoliina Jarenko on työn murroksen ja tulevaisuuden työelämän asiantuntija ja innostava ja energinen puhuja. Hän kutoo tapahtumista ja tilaisuuksista osallistujille merkityksellisen tarinan ja houkuttelee osallistujat mukaansa puhumalla monimutkaisistakin asioista ihmisläheisesti ja humoristisesti.

Puhumisen lisäksi Karoliina auttaa organisaatioita siirtymään itseohjautuvampaan toimintamalliin ja rakentamaan moderneja oppimisen infrastruktuureja. Konsultointityö pitää Karoliinan tiukasti kiinni todellisten työpaikkojen todellisissa ongelmissa. Näistä hän ammentaa aina uusia tarinoita puheenvuorojensa sisällöiksi luoden huumorin ja innostuneen persoonansa kautta ilmapiirin, jossa kuuntelijan on mahdollista ajatella ajatuksia, joita hän ei muuten tulisi ajatelleeksi.

Karoliinan ja Frank Martelan kirja ”Draivi – voiko sisäistä motivaatiota johtaa?” sai vuonna 2016 Ekonomien kirjallisuuspalkintoraadin irrottamaan palkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon Draiville annettavaksi. Vuonna 2017 ilmestynyt toimitettu ”Itseohjautuvuus – miten organisoitua tulevaisuudessa?” nosti itseohjautuvuuden teeman suomalaisen työelämän kuumaksi puheenaiheeksi. Helmikuussa 2021 Karoliinalta ilmestyi “Kohti -ketterän urakehityksen työkirja”, joka palvelee itsensä johtajia muuttuvassa maailmassa. Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa itseorganisoitumisen johtamisesta tulevaisuuden rakentamisessa.

Tietokirjailija, organisaatiokonsultti Karoliina Jarenko

Palautteita Karoliinasta puhujana

”Karoliina Jarengon luento oli paras, mielenkiintoisin ja ajatuksia herättävin luento missä olen koskaan ollut. Suuret kiitokset!”

“Karolina Jarenko piti aivan mielettömän kiinnostavan puheenvuoron ihmisten johtamisesta.”

“Erinomainen ja asiantunteva ote asiaan. Innostava puhetyyli!”

“Kyllä odotukset täyttyivät. Sain paljon ajateltavaa ja muille kollegoille jaettavaa. Parasta oli kouluttaja ja mielenkiintoinen, ajankohtainen aihe.”

’Näkökulmia johtamiseen’ on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian järjestämä luentosarja johtajuudesta. Luentosarja kattaa vuosittain neljä johtamisen ja esimiestyön ajankohtaiseen teemaan pureutuvaa iltapäiväluentoa.

Luento on osallistava ja aktivoiva sen tavoitteena on, että osallistujat saavat mukaan uusimman tiedon lisäksi heti omassa arjessasi sovellettavia käytännön taitoja.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen
Kesäyliopisto p. 013 244 2540 // kesayliopisto@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Kaikki täydennyskoulutukset