In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Näkökulmia johtamiseen: Luottamuksen vahvistaminen ja tunnetaidot esihenkilötyössä // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Näkökulmia johtamiseen: Luottamuksen vahvistaminen ja tunnetaidot esihenkilötyössä // kesäyliopisto

Näkökulmia johtamiseen: Luottamuksen vahvistaminen ja tunnetaidot esihenkilötyössä // kesäyliopisto

Aika ja paikka 5.5.2023 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja Psykologi, valmentaja PsM Iida Mäkikallio

Kohderyhmä Luennot sopivat kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille kuten johtajille, esihenkilöille, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville sekä HR-henkilöstölle

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.04.2023

Sisältö

Tutkimusten mukaan tiimin jäsenten keskinäinen luottamus ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka erottaa parhaat tiimit hyvistä. Innostavan ja avoimen ilmapiirin johtaminen tai haastavien tunnelatautuneiden tilanteiden käsittely rakentavasti, ei ole mahdollista ilman vahvoja henkilökohtaisia tunnetaitoja. Iltapäivän koulutuksessa opit keinoja vaikuttaa yhteisen vuorovaikutuksen laatuun sekä käsitellä työn arjessa herääviä haastavia tunteita tiimissä. Opit myös, kuinka hahmottaa toimimattomia dynamiikkoja ja vaikuttaa niihin, sekä miten vahvistaa positiivisia tunteita työyhteisössä. Koulutuksen tavoitteena on lisätä esihenkilön kyvykkyyttä yhteiseen tunneilmastoon vaikuttamiseen ja antaa työkaluja vuorovaikutuksen laadun kehittämiseen.

Psykologi, valmentaja PsM Iida Mäkikallio

// Kouluttaja

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmisten välisiin suhteisiin ja motivaatioon perehtynyt psykologi, valmentaja ja puhuja. Iida puhuu ajatuksiaherättävästi siitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, mistä psykologisesti turvallinen, rohkea, luottamuksen kulttuuri syntyy ja miten sitä voidaan tukea.
Iida haluaa auttaa ihmisiä matkalla kohti merkityksellistä elämää ja luoda maailmaa, jossa ihmiset rakastavat sitä mitä tekevät. Hän yhdistää ihmisosaamistaan laajempaan systeemiseen näkökulmaan organisaatioista ja soveltaa tieteellistä osaamistaan elävästi arkielämän tilanteisiin.

// Palautteita Iidasta puhujana:

“Puhuja oli ehdottomasti yksi parhaista, joita olen kuullut (ellei paras). Todella selkeä, kiinnostavia näkökulmia, hienosti nappasi aina kiinni keskusteluista nousseista ajatuksista. Hyvä, että esityksessä on paljon esimerkkejä. Empaattinen ja myönteinen (mutta ei kuitenkaan ylipositiivinen).”
“Ideoita herättävä, energinen ote. Laittaa ajattelemaan. Puhe ylitti odotukseni!!“
“Puhuja osasi asettaa aiheen meidän työarkeen, hän oli luova ja ymmärrettävä, empaattinen ja oivaltava, erittäin taitava puhuja ja esiintyjä.”
“Innostava ja luonnollinen tapa esittää. Helposti ymmärrettäviä käytännön esimerkkejä arjesta. Hienoa nähdä noin luova ja innostunut ihminen työssään.”

Näkökulmia johtamiseen -luentosarja on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian järjestämä luentosarja johtajuudesta. Luentosarja kattaa vuosittain neljä johtamisen ja esimiestyön ajankohtaiseen teemaan pureutuvaa iltapäiväluentoa.
Luento on osallistava ja aktivoiva sen tavoitteena on, että osallistujat saavat mukaan uusimman tiedon lisäksi heti omassa arjessasi sovellettavia käytännön taitoja.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen
Kesäyliopisto p. 013 244 2540 // kesayliopisto@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Kaikki täydennyskoulutukset