In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Näkökulmia johtamiseen: Löydä kilpailuetu – luo voittava strategia // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Näkökulmia johtamiseen: Löydä kilpailuetu – luo voittava strategia // kesäyliopisto

Näkökulmia johtamiseen: Löydä kilpailuetu – luo voittava strategia // kesäyliopisto

Aika ja paikka 3.2.2023 klo 12–16, verkkokoulutus

Kouluttaja Yrittäjä, tietokirjailija, hallitusammattilainen Markku Vierula

Kohderyhmä Luennot sopivat kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille kuten johtajille, esihenkilöille, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä toimiville sekä HR-henkilöstölle

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.01.2023

Sisältö

Kilpailuetu on kaikkein merkittävin menestystekijä niin tuotteelle, palvelulle, yritykselle kuin organisaatiollekin. Silti vain ani harvalla toimijalla on kilpailuetu. Kilpailuetu on myös strategian ydin. Koulutuksessa pääset syventymään kilpailuedun etsimiseen työkalujen avulla, jotka auttavat sinua löytämään kilpailuedun. Löydä kilpailuetu -työkalupakkia konkretisoidaan suomalaisten yritysesimerkkien avulla. Kilpailuetu sijoitetaan myös brändin ytimeen. Koulutuksessa ei ole kyse jo opittujen tietojen ja taitojen päivityksestä, vaan täysin uudesta näkökulmasta – paradigman muutoksesta.

”Vain ani harvalla tuotteella, palvelulla, yrityksellä ja organisaatiolla on kilpailuetu: tutkimusten mukaan vain 1–3 % yrityksistä.”

Hurja tilanne, kun samaan aikaan markkinat ovat täpötäynnä: tarjontaa kaikilla toimialoilla on enemmän kuin kysyntää. Toisaalta: kilpailuetujen harvalukuisuus tarjoaa mahtavan tilaisuuden irtiottoon.
Kilpailuetu on strategian kivijalka ja yrityksen tärkein investointi. Se mahdollistaa yritykselle tulevaisuuden ottamisen omiin käsiin. Näin yritys välttyy luisumiselta hintakilpailuun tai jämähtämisen harmaaseen massan. Puhutteleva kilpailuetu mahdollistaa arvopohjaisen hinnoittelun.

”Tulevaisuus ei vain tapahdu, vaan se luodaan”

// Kouluttaja

Yrittäjä, tietokirjailija, hallitusammattilainen Markku Vierula

Markku Vierula on maan johtava kilpailuedun löytämisen asiantuntija. Hän on toiminut suomalaisissa ja kansainvälisissä markkinointitoimistoissa copywriterina, luovana johtajana, perustajana ja yrittäjänä sekä johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä. Suunnittelijana Markku on voittanut lukuisia palkintoja niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä alan kilpailussa. Hän on myös toiminut jury-jäsenenä useissa kilpailuissa.
Markku on kehittänyt kansainvälisestikin ainutlaatuisen Löydä kilpailuetu ™ -työkalupakin sekä kirjoittanut muun muassa ylistetyn teoksen ’Löydä kilpailuetusi -käsikirja strategian ja brändin kehittämiseen’.

// Palautteita Markusta puhujana

”Erinomainen sekä sisällön että esitystavan osalta.”
”Mitään näin järkevää en ole kuullut pitkään aikaan!”
”Erinomainen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä!”

Näkökulmia johtamiseen -luentosarja on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Riverian järjestämä luentosarja johtajuudesta. Luentosarja kattaa vuosittain neljä johtamisen ja esimiestyön ajankohtaiseen teemaan pureutuvaa iltapäiväluentoa.
Luento on osallistava ja aktivoiva sen tavoitteena on, että osallistujat saavat mukaan uusimman tiedon lisäksi heti omassa arjessasi sovellettavia käytännön taitoja.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066


Ilmoittautumisaika on päättynyt, tiedustele vapaita paikkoja.

Apua ilmoittautumiseen
Kesäyliopisto p. 013 244 2540 // kesayliopisto@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Marja Hyttinen | marja.hyttinen@riveria.fi | 050 374 1066

Kaikki täydennyskoulutukset