In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Muutosten pyörteissä – kuinka jaksaa poikkeusoloissa? // kesäyliopisto

Jaa
Etusivu > Täydennyskoulutukset > Muutosten pyörteissä – kuinka jaksaa poikkeusoloissa? // kesäyliopisto

Muutosten pyörteissä – kuinka jaksaa poikkeusoloissa? // kesäyliopisto

Aika ja paikka Tiistai 27.10.2020 klo 12–15.30, verkkokoulutus

Kouluttaja Psykologian tohtori, johtava psykologi Tuija Turunen sekä psykologian tohtori, vastaava psykologi-psykoterapeutti Aino Kohtala

Kohderyhmä Koulutus sopii kaikille muutoksen selviytymiskyvyn (resilienssitaidot) kehittämisestä kiinnostuneille

Hinta 95 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.10.2020

Sisältö

Pitkään jatkuneet poikkeusolot ovat kuormittaneet jaksamistamme monilla elämän osa-alueilla. Uuteen tilanteeseen sopeutuminen vie aina paljon energiaa. Palautumisesta ja kokonaisvaltainen omasta itsestä huolehtiminen on entistäkin tärkeämpää. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä pitkittyvän poikkeustilanteen aiheuttamasta psyykkisestä prosessista ja ilmiöistä. Koulutuksen avulla osallistujat saavat ymmärrystä ja käytännön keinoja siihen, miten kertyvää kuormaa voi purkaa ja muutoksesta selviytymiskykyä vahvistaa.

Kouluttajat:
Psykologian tohtori, psykoterapeutti TT Tuija Turunen on pitkään työskennellyt erikoissairaanhoidossa vakavasti traumatisoituneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheittensä kanssa. Tuija on ollut aktiivisesti mukana useiden kansallisten kouluihin ja oppilaitoksiin kohdistuvien järkyttävien tilanteiden jälkihoidossa ja hän on väitellyt koulusurmille altistuneiden nuorten selviytymiseen vaikuttavista tekijöistä. Tuija on kouluttanut alaltaan erittäin paljon sekä kansallisesti että kansainvälisesti ja hän toimii edelleen alansa asiantuntijana valtakunnallisesti.

Tuija Turunen

Aino Kohtala on psykologian tohtori ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Kohtala on väitellyt hyväksymis- ja omistautumisterapeuttisen lyhytintervention vaikutuksista masennusoireiden hoidossa ja on erikoistunut hyväksyntä- ja arvopohjaisen näkökulman hyödyntämiseen kliinisessä työssään, jota on tehnyt aikuisten parissa sekä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon että yksityissektorin kentällä.

Kohtala Aino

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Minna Karjalainen, minna.karjalainen@riveria.fi, p. 050 430 4519

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudu koulutukseen

Apua ilmoittautumiseen Hakuneuvonta p. 013 244 3000 // hakuneuvonta@riveria.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

koulutussuunnittelija Minna Karjalainen, minna.karjalainen@riveria.fi, p. 050 430 4519

Kaikki täydennyskoulutukset