In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riverian täydennyskoulutusten maksu- ja peruutusehdot

Jaa
Etusivu > Työelämälle > Riverian täydennyskoulutusten maksu- ja peruutusehdot

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen peruuttaminen on maksutonta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Viimeinen ilmoittautumispäivä vaihtelee koulutuskohtaisesti. Tarvittaessa koulutuspaikka on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se tehdään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutusta ei veloiteta, mikäli se tapahtuu äkillisestä sairastumisesta johtuvasta pakottavasta syystä, joka on ilmoitettu viimeistään koulutuspäivänä.

Mikäli koulutus peruuntuu esimerkiksi kouluttajalle tulleen pakottavan esteen vuoksi, Riveria ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista.

Muutokset mahdollisia. Muutoksista tiedotamme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Maksuehdot

Lähetämme laskun osallistumisesta mahdollisimman pian, viimeistään kaksi viikkoa koulutustilaisuuden jälkeen. Pitkissä koulutuksissa laskutus tapahtuu jokaisen lähiopetusjakson jälkeen. Henkilöasiakkaiden laskutustapa on paperilasku. Yritysasiakkailla ensisijainen laskutustapa on verkkolasku, myös paperilasku on mahdollinen. Maksuehto on 21 päivää netto.

Lisätietoja

koulutuspalvelu@riveria.fi