Riveria Food Forum
Elintarvikealan innovatiivinen verkostoitumistapahtuma
Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista elintarvike- ja luonnontuotealalta meiltä ja maailmalta!
Paikka: Riveria-talo, Peltolankatu 4, Joensuu
Ohjelma
15.00 – Tervetuloa
- Sakari Kolehmainen, toimitusjohtaja, Riveria koulutuspalvelut oy
- Pientuottajille markkinointi- ja myynti, Itäkeskuksen kauppahalli, Antti Ahokas
- Antti tavattavissa myös esittelypisteillä ja antaa palautetta
15.10 – Mats Olofsson, The Honey of Sweden
15.30 – Antti Ahokas, ITIS Shopping Center
15.50 – Päivi Töyli, Valtakunnallinen Ruokasektoriryhmän toiminta ja Aitoja Makuja -palvelut yrityksille
- Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
16.15 – tauko ja kahvit
16.30 – Verkostoitumistapahtuma: yritys- ja tuote-esittelyt, maistatukset
INFOPISTEET:
- elintarvike- ja luonnontuotealan yritykset
- infoklinikka, Jaana Elo
- elintarvikealan koulutusinfo, Marja-Leena Hirvonen
- kansainvälinen myynti ja markkinointi: – Aasia (Jaana Puhakka) ja Saksa (Hanne Husso)
- Ruokasektorin koordinaatio, Päivi Töyli
- Rahoittajat, viranomaiset, palveluntarjoajat ja järjestöt
19.00 – Tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu mukaan ke 13.11. mennessä: https://link.webropol.com/s/foodforum
Lisätiedot
Hirvonen Marja-Leena
Tapahtuman järjestäjät: