Tiedotteet, Riveria organisaatio

Riverian yhtymähallitus kokoontui kesätauon jälkeen

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Sanna Rissanen: ”Tutkitusti voidaan sanoa, että Riverian maine on hyvä”

Riverian yhtymähallitus kokoontui kesätauon jälkeen torstaina 24.8.2023 syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa Joensuussa. Kokouksessa esiteltiin Riverian tuloksia T-Median Luottamus ja maine 2023 ‑tutkimuksesta, joka selvitti ammatillisten oppilaitosten mainetta kansalaisten keskuudessa. Tutkimuksen kohteena oli 28 ammatillisen koulutuksen järjestäjää. Tammi-helmikuussa 2023 toteutetussa kyselytutkimuksessa vastaajia oli kaikkiaan 6 052 henkilöä.

Kokouksessa alustuksen pitäneen T-Median Susanna Saarenpään mukaan Luottamus ja maine ‑menetelmä seuraa niitä maineen osa-alueita, jotka ohjaavat ihmisten käyttäytymistä suhteessa tutkittavaan organisaatioon. Kun suuri yleisö luottaa organisaatioon, ovat he valmiimpia myös tukemaan organisaation toimintaa ja esimerkiksi valmiimpia hyväksymään sen, että organisaation toimintaa rahoitetaan verovaroin.

Tulosten mukaan Riverian maine on tasoltaan hyvä ja laadultaan tasainen eikä sisällä mitään ilmeisiä heikkouksia. Riverian maine on selkeästi parempi kuin ammatillisen koulutuksen maine yleensä. Parhaimman mainearvosanan on suuren yleisön arvioimana saanut Riverian tuotteet ja palvelut (3,67 asteikolla 1–5). Tuotteiden ja palveluiden lisäksi Riverian toiminta koetaan avoimeksi ja läpinäkyväksi; hallintomaine on hyvällä tasolla 3,66. Vastaajien arvion mukaan Riveria kuulee ja ymmärtää sidosryhmiään.

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Sanna Rissanen pitää Riverian tuloksia Luottamus ja maine ‑tutkimuksessa hyvinä. 

Riveria toimii koko maakunnassa ja kantaa suuren vastuun toisen asteen ammatillisen koulutuksen toteuttamisesta Pohjois-Karjalassa. Mainetutkimuksen tulokset vahvistavat, että Riveria on luotettu ja arvostettu yhteistyökumppani.

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Sanna Rissanen
Mies ja nainen istuvat pöydän ääressä
Riverian yhtymähallituksen puheenjohtaja Sanna Rissanen ja kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen tarkastelevat Riverian mainetutkimuksen hyviä tuloksia.

Kokouksessaan Riverian yhtymähallitus päätti lisäksi muun muassa 1.8.2023 uudistuneen organisaation koulutusjohtajien virkavalintojen vahvistamisesta sekä johtavien viranhaltijoiden sijaisjärjestelyistä. Lisäksi käsittelyssä oli Riverian osavuosikatsaus 30.6.2023. Tarkemmin yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirjaan voi tutustua tästä.

Lisätietoja:
Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen
puh. 050 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi

Jaa somessa: