Työelämäyhteistyö, Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Valtimo

Riverian Tulevaisuuden duuni -kiertue alkaa kone-, metalli- ja muovialan live-tapahtumalla

Tulevaisuuden duuni – työelämä- ja jatko-opintopäivät alkavat tänä syksynä Riveriassa kone-, metalli- ja muovialan tapahtumalla Joensuussa Peltolan kampuksen Metallitalolla keskiviikkona 23.8.2023 klo 9. Vieraiksi tapahtumaan on tulossa edustajia seitsemästä eri yrityksestä. Yritysten edustajat kertovat työllistymis- ja työelämässä oppimisen mahdollisuuksista yrityksissään sekä odotuksistaan uusilta työntekijöiltä.

Tulevaisuuden duuni -tapahtumia järjestetään Riverian opiskelijoiden ja Riveriasta valmistuneiden urasuunnittelun, työllistymisen tai jatko-opintoihin sijoittumisen tueksi. Samalla oppilaitoksen pedagoginen henkilöstö ja työelämän edustajat tapaavat toisiaan ja kehittävät yhteistyötään.  Tapahtumakiertue järjestetään jo viidettä kertaa ja erityisesti striimatut lähetykset ovat saaneet vuosittain runsaasti katsojia ympäri Suomen.

”Riverian opiskelijat ovat kuulleet Tulevaisuuden duuni -tapahtumissa mielenkiintoisia puheenvuoroja ja he ovat pitäneet tilaisuuksia antoisina. Monet opiskelijat ovatkin saaneet yrityksiltä uusia ideoita ja vahvistusta omille ura-ajatuksilleen”, kertoo tilaisuuksien järjestelyissä mukana oleva opinto-ohjaaja Eine Paldan.

Tulevaisuuden duuni -tapahtumia on syksyllä yhteensä 10, jonka lisäksi tehdään yritysvierailuja ympäri maakuntaa. Keväällä tapahtumia on suunniteltu pidettäväksi 8. Suurin osa toteutuksista on striimattuja lähetyksiä, osa live-toteutuksia Riverian kampuksilta. Etäyhteydellä järjestettävien tapahtumien striimauksesta ja teknisestä toteutuksesta vastaa viimevuotiseen tapaan Osuuskunta Korpipaja. Lähetysten juontajina ja vieraiden haastattelijoina toimivat Riverian omat edustajat. Striimatut lähetykset ovat helposti kaikkien kiinnostuneiden seurattavissa joko reaaliaikaisesti tai myöhemmin tallenteena. Myös osallistuvat vieraat voivat hyödyntää tallenteita omissa verkostoissaan.

Kaikkien tapahtumien ohjelmat, lisätietoa ja seuraamislinkit julkaistaan täällä: Tulevaisuuden Duuni – Riveria.

Jaa somessa: