Rekrytoi hoitajia maailmalta

Riveria koulutuspalvelut oy auttaa sote-alan toimijoita rekrytoimaan osaavaa työvoimaa ulkomailta. Lähtömaakoulutuksia järjestetään hoiva-alan työntekijöille vastauksena Suomen kasvavaan työvoimapulaan. Koulutuspalvelut oy on vastuullinen toimija, jolla on kokemusta kansainvälisen rekrytoinnin työvaiheista aina hakijoiden valinnasta kotouttamiseen Suomessa.

Vahvuutena on tiivis yhteistyö Riverian kanssa; työntekijöille tarjotaan täydennysopintoja, tutkinto-opiskelua ja ammatilliset opettajat ovat tukena jo lähtömaakoulutuksessa. Koulutus vastaa työnantajan tarpeisiin ja sisältää sekä suomen kieltä ja kulttuuria, että tutkinnonosiin valmistavaa koulutusta ja työelämätietoutta. Suomessa opiskelijat suorittavat töiden ohessa oppisopimuksella hoiva-avustajan tai lähihoitajan tutkinnon.

Ennen työn alkua tulijat vastaanotetaan Suomessa moniammatillisella tiimillä. Integraatiojakson aikana Suomeen muuttaneet työntekijät valmistautuvat suomalaiseen työelämään. He saavat tukea ja perehdytystä, ja virastoasiat hoidetaan yhdessä kuntoon. Lisäksi he opiskelevat suomea ja ammatillisia sisältöjä.

Kumppanit sijaitsevat Kosovossa ja Aasiassa. He varmistavat hakijoiden ammatillisen pätevyyden ja kielitaitotestauksen paikan päällä.

Palvelut räätälöidään toimijoiden tarpeen mukaan. Tyypillinen prosessi rekrytoinnista Suomeen saapumiseen kestää noin 8 kuukautta.

Palvelumme työnantajalle

  • lähtömaarekrytointi
  • suomen kielen, kulttuurin ja työelämän koulutus työntekijälle
  • työntekijöiden koulutusmahdollisuudet Suomessa
  • lupaprosessit
  • selkosuomi- ja vastaanottokoulutukset työnantajalle