Kesäyliopiston usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle on koottu kesäyliopistolta usein kysyttyjä kysymyksiä! Mikäli vastausta ei löydy, niin kesäyliopistolle voi laittaa sähköpostia kesayliopisto@riveria.fi.

Kesäyliopiston toiminta on – nimestä huolimatta – ympärivuotista. Itse asiassa valtaosa ammatillisesta täydennyskoulutuksesta ja avoimesta yliopisto-opetuksesta järjestetään syksy-, talvi- ja kevätaikaan. Kesällä Kesäyliopisto toimii mm. erilaisten tapahtumien yhteistyökumppanina. Lasten kesäleirejä järjestetään koulujen loma-aikaan kesä- ja elokuussa.

Avoin yliopisto-opetus on yksi osa Kesäyliopiston toimintaa.

Avoimen yliopiston opintoina järjestetään muiden kuin Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen tutkintovaatimusten mukaisia opintokokonaisuuksia ja –jaksoja. Kaikki Kesäyliopiston avoin yliopisto-opetus järjestetään Joensuussa, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutuksiin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Joissakin koulutuksissa ryhmän koko on rajoitettu, jolloin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidemmissä koulutuksissa saattaa olla poikkeavat hakurajoitteet, joista mainitaan koulutuksen tiedoissa.

Koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään aina viimeistään viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa kutsukirje, jossa ilmoitetaan mm. koulutuspaikka. Suurin osa koulutuksista järjestetään Joensuussa Riveria kesäyliopiston koulutustilassa (Kirkkokatu 25b) tai Linnunniemen osaamiskartanossa (Linnunniementie 4). Osa koulutuksista järjestetään maakunnan muilla paikkakunnilla, yleensä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän tai omistajakuntien tiloissa.

Www-sivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tulleista ilmoittautumisista lähtee aina automaattinen vastaanottokuittaus. Mikäli et ole saanut vastausviestiä, varmistathan, että ilmoittautumisesi on varmasti tullut perille!

Kysy ryhmähintaa isommalle ryhmälle kesayliopisto@riveria.fi