In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Saavutettavuusseloste

Jaa

Riverian saavutettavuusseloste

Riveria.fi-sivusto julkaistiin 01/2018. Riveria kehittää verkkosivuston saavutettavuutta digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Riverian verkkosivuston kehittämistyötä ohjaa EU:n saavutettavuusdirektiivi, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle. Selosteen mukaisiin toimenpiteisiin on ryhdytty.

Verkkosivuston tavoitteena on tarjota käyttäjille saavutettava verkkopalvelu. Haluamme kehittää Riverian verkkosivuston käytettävyyttä, ymmärrettävyyttä ja selkeyttä, jotta sivustosta on hyötyä kaikissa tilanteissa mahdollisista toimintarajoitteista huolimatta. Käytännössä tämä tavoite tarkoittaa sitä, että sivusto tulee noudattamaan WCAG 2.1 -kriteeristön AA-tasoa 23.9.2020 mennessä.

Ei-saavutettava sisältö

Riverian verkkosivusto sisältää tällä hetkellä joitakin liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät ole saavutettavia.

Voit antaa palautetta

Otamme mielellämme vastaan huomioita ja kehittämisehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. Voit lähettää palautteesi sähköpostiosoitteeseen: viestinta@riveria.fi