In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Jaa
Etusivu > Riveria > Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Organisaatio

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on 12 kunnan omistama maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Visiomme on olla arvostettu ammatillisen koulutuksen edelläkävijä ja haluttu yhteistyökumppani. Toimimme laadukkaasti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Tästä tunnustuksena opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt meille Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon vuosina 2004, 2008, 2012 ja 2016.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä.

Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on yli 130.

Riveria

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä on yksi oppilaitos, jonka nimi on Riveria. Toimimme aktiivisesti myös erilaisissa kehittämishankkeissa yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Perustehtävä

Tehtävänämme on valmentaa tulevaisuuden osaajia yhdessä työelämän kanssa ja työelämäyhteistyö on meidän toimintamme vahva perusta.

Ensisijaisesti huolehdimme osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa. Toimintamme lähtökohtana on, että koulutustemme kautta opiskelijoidemme edellytykset hyvään elämään paranevat.

Vuosittain meillä opiskelee yli 15.000 nuorta tai aikuista (2019). Asiantuntevaa henkilöstöä on noin 750. Valtaosa opiskelijoistamme sijoittuu Pohjois-Karjalaan, ylläpitämään ja kehittämään sen hyvinvointia. Olemme myös alueen uusien yrittäjien merkittävä koulutustaho.

Pohjois-Karjalassa on ilo elää, opiskella ja olla

Karjalainen vieraanvaraisuus näkyy ja tuntuu myös meidän organisaatiossamme. Olet tervetullut opiskelemaan ja tutustumaan palveluihimme. Katsotaan yhdessä mistä opista olisi Sinulle tai työpaikallesi iloa ja hyötyä!

Esa Karvinen
Kuntayhtymän johtaja, rehtori 0503278191 esa.karvinen@riveria.fi

Riverian jäsenkunnat ovat: