In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Jaa
Etusivu > Riveria > Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Me olemme Riveria

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä.

Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Ensisijaisesti huolehdimme osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa ja työelämäyhteistyö onkin toimintamme vahva perusta.

Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu noin 14 500 opiskelijaa. Osaavaa ja ammattitaitoista henkilöstöä meillä on noin 700. Voimme järjestää noin 100 erilaista ammatillista tutkintoa eri koulutusaloilta. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla. Valtaosa tutkinnon suorittaneista työllistyy tai aloittaa yritystoiminnan Pohjois-Karjalassa. Osa jatkaa opintojaan korkeakouluissa.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu myös kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.

Pohjois-Karjalassa on ilo elää, opiskella ja työskennellä

Karjalainen vieraanvaraisuus näkyy ja tuntuu Riveriassa. Monialainen osaaminen elää meillä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme yhteisössämme.

Olet tervetullut opiskelemaan ja tutustumaan koulutuspalveluihimme. Luomme kaikille mahdollisuuksia aikaisemmasta osaamisesta riippumatta. Katsotaan yhdessä mistä opista olisi Sinulle tai työpaikallesi iloa ja hyötyä tulevaisuudessa. Ammattitaitoa asenteella – lause, joka yhdistää meidät riverialaiset.

 

Esa KarvinenEsa Karvinen
kuntayhtymän johtaja, rehtori
esa.karvinen@riveria.fi
+358 50 327 8191

Riverian organisaatiokaavio

Riverian jäsenkunnat ovat: