Organisaatio

Jaa
Etusivu > Riveria > Organisaatio

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on 13 kunnan omistama maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Visiomme on olla arvostettu ammatillisen koulutuksen edelläkävijä ja haluttu yhteistyökumppani. Toimimme laadukkaasti, tehokkaasti ja vastuullisesti. Tästä tunnustuksena opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt meille Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon vuosina 2004, 2008, 2012 ja 2016.

Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä.

Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko maakunnan alueella. Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on yli 130. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä on yksi oppilaitos, jonka nimi on Riveria. Toimimme aktiivisesti myös erilaisissa kehittämishankkeissa yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Tehtävänämme on valmentaa tulevaisuuden osaajia yhdessä työelämän kanssa ja työelämäyhteistyö on meidän toimintamme vahva perusta. Ensisijaisesti huolehdimme osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa. Toimintamme lähtökohtana on, että koulutustemme kautta opiskelijoidemme edellytykset hyvään elämään paranevat.

Vuosittain meillä opiskelee yli 17.000 nuorta tai aikuista. Asiantuntevaa henkilöstöä on noin 800. Valtaosa opiskelijoistamme sijoittuu Pohjois-Karjalaan, ylläpitämään ja kehittämään sen hyvinvointia. Olemme myös alueen uusien yrittäjien merkittävä koulutustaho.

Pohjois-Karjalassa on ilo elää, opiskella ja olla. Karjalainen vieraanvaraisuus näkyy ja tuntuu myös meidän organisaatiossamme. Olet tervetullut opiskelemaan ja tutustumaan palveluihimme. Katsotaan yhdessä mistä opista olisi Sinulle tai työpaikallesi iloa ja hyötyä!

Esa Karvinen
kuntayhtymän johtaja, rehtori
p. 050 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi

 

Riverian jäsenkunnat ovat: