In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
EUROMOB-hanke

Jaa

Ajankohta: 1.9.2018 – 30.9.2020

Euromob-hanke

Kansainväliset jaksot monelle opiskelijalle ovat tärkeitä sosiaalisen ja ammatillisen kehityksen kannalta. Tätä kehittymistä halutaan tehostaa opiskelijavaihtojaksojen arviointi- ja palautetyökalun EUROMOB TOOL avulla. Työkalua kehitetään yhdessä kansainvälisen verkoston Erasmus+ Strategisen kumppanuus EUROMOB-hankkeessa mukana olevien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Hankkeen toiminta

Riveria osallistuu hankkeen muiden osuuksien lisäksi pääasiallisesti edellä mainitun työkalun EUROMOB TOOL toiminnan ja siihen liittyvien käytänteiden arviointiin. Hankkeen lopuksi työkalun toimintaa ja sen hyötyjä esitetään Brysselissä euromepeille, toiminnan ja työkalun käytön laventamiseksi.

Ammattiopiskelijoiden kansainvälisissä liikkuvuusohjelmissa Riverialla on noin 30 vuoden arvokasta kokemusta. Riveria on kehittänyt ratkaisuja ja käytänteitä, joiden mukaan opiskelijoiden ulkomaan jaksojen seuranta ja arviointi on toteutunut tehokkaasti varsinkin digitaalisten työvälineiden avulla.

Euromob.eu

Hankkeen toimijat

Hankkeessa mukana ovat ammatillisia oppilaitoksia Kreikasta, ammattikorkeakoulu Portugalista ja hanketta vetää Sevillan kauppakamari. Hanke on käynnistynyt syksyllä 2018 ja se päättyy syksyllä 2020.