Riveria vahvistaa kansainvälisyyden kehittämistyötään - Riveria
Tiedotteet

Riveria vahvistaa kansainvälisyyden kehittämistyötään

Riveria vahvistaa kansainvälisyyttään ja panostaa kansainvälisyystyön kehittämiseen perustamalla uuden kansainvälisyyden kehittämispäällikön tehtävän. Kansainvälisyyden kehittämispäällikkönä aloittaa Suvi Valoharju, joka siirtyy työhön yrityspalvelupäällikön tehtävästä 1. huhtikuuta alkaen. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2026 saakka.

Valoharjun vastuulla on kehittää muun muassa Riverian kansainvälistä oppilaitosyhteistyöverkostoa, opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuksia sekä Riverian maahanmuuttajaopiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuksia työelämään.

Ammatillisen koulutuksen ja Riveriankin tulevaisuus on jatkossa entistä kansainvälisempi.

Teemu Kokko– Tämä on iso paketti, jota lähdemme nyt yhdessä tiimin kanssa rakentamaan. Näen, että minulla on hyvät valmiudet katsoa tätä kokonaisuutta tarpeeksi läheltä ja toisaalta nähdä myös tarpeeksi kauas, että saamme kehitettyä toimintaa entistä paremmaksi ja systemaattisemmaksi, Valoharju kommentoi.

Riverian yrityspalvelupäällikkö Suvi Valoharju
Suvi ValoharjuKansainvälisyyden kehittämispäällikön tehtävänä on yhdessä muiden kansainvälisyystoimijoiden kanssa määritellä ja kehittää tavoitteellisesti Riverian kansainvälistä toimintaa. Kehittämistyötä ohjaa kansainvälisyyssuunnitelma, joka esitellään toukokuussa yhtymähallitukselle.

– Ammatillisen koulutuksen tehtävänä on tukea työelämän kansainvälisyyttä ja luoda oppijoille edellytykset toimia kansainvälisessä ympäristössä. Tulemme lisäämään opiskelijoiden ja henkilöstön tavoitteellista kansainvälistä liikkuvuutta sekä selkeyttämään yhteistyöverkostot, joiden kanssa jatkossa toimimme, sanoo kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

Tämä on iso paketti, jota lähdemme nyt yhdessä tiimin kanssa rakentamaan.

Suvi ValoharjuKansainvälisyyden kehittämispäällikön esihenkilönä toimii henkilöstö- ja viestintäjohtaja Teemu Kokko, vastaa myös Riverian kansainvälisestä toiminnasta.

– Ammatillisen koulutuksen ja Riveriankin tulevaisuus on jatkossa entistä kansainvälisempi. Suvista saamme hyvän vahvistuksen Riverian kansainvälisyystoiminnan kehittämiseen, Kokko toteaa.

Suvi Valoharjun hoitamaa yrityspalvelupalvelupäällikön tehtävää ei täytetä määräajaksi, vaan tulosalueiden koulutusjohtajat vastaavat omalla tulosalueellaan yritysyhteistyön prosessista tiimien kanssa. Yritysasiamies Sakari Kolehmainen ja yritysasiantuntija Juha Kukkonen jatkavat entisissä tehtävissään koko Riverian yritysyhteistyön kehittämisessä. Heidän lähiesihenkilönään toimii koulutusjohtaja Antti Pietarinen.

Jaa somessa: