Työelämäyhteistyö, Joensuu

Riveria pääyhteistyökumppanina Joensuun Rekry, työelämä & koulutus -messuilla

Joensuu Areenassa pidettiin REKRY2023-messut torstaina 21.9.2023. Tapahtuman teemana oli rekry, työelämä ja koulutus. Messujen ohjelma oli täynnä mielenkiintoisia puheenvuoroja: pääpuhujana messuilla oli karismaattinen Arman Alizad, joka kävi tutustumassa myös Riverian osastoon.

Tilaisuudessa oli 40 näytteilleasettajaa, jotka edustivat laajasti eri työnantajia Pohjois-Karjalassa. Riveria oli yksi messujen pääyhteistyökumppaneista.

Riverian rooli osaavan työvoiman saamisessa Pohjois-Karjalaan on merkittävä. Koulutamme niin nuoria kuin aikuisia ammattiosaajiksi Pohjois-Karjalaan ja tätä työtä teemme tiiviissä yhteistyössä yritysten ja eri organisaatioiden kanssa. Oli mukava nähdä, miten moni kumppanimme oli messuilla mukana näytteilleasettajana.

Riverian henkilöstö- ja viestintäjohtaja Teemu Kokko

”Riveria tarjoaa vahvaa, sydämellistä ja mutkatonta osaamista. Ikäluokkien pienentyessä osaavan työvoiman saamisessa korostuvat peruskoulun päättävän ikäluokan kouluttamisen lisäksi aikuisten koulutus. Erityisesti osaajapula-alojen työvoiman saamisen haasteeseen olemme tehneet uusia avauksia, jossa koulutus on mahdollista aloittaa englannin kielellä ja se johtaa kielitaidon kehittyessä opintojen aikana suomenkieliseen tutkintoon”, kertoo messuilla Riverian puheenvuoron pitänyt Teemu Kokko.

Riverian osasto oli suosittu. Osastolla tarjottiin mahdollisuus myös verensokerin ja verenpaineen mittaamiseen.

”Rekrymessuilla oli tekemisen meininki ja myös kansainvälisyys näkyi hyvin”, toteaa messuosastolla esittelijänä toiminut Riverian markkinointiassistentti Tarja Sivonen.

Päivän aikana messujen kävijämäärä oli 3000 henkilöä. Myös Riverian opiskelijoita näkyi messuyleisössä runsaasti; heille REKRY2023-messuihin tutustuminen kuului osaksi opintoja.

Riverian henkilöstö- ja viestintäjohtaja Teemu Kokko rekrymessuilla.
Riverian henkilöstö- ja viestintäjohtaja Teemu Kokko piti messuilla puheenvuoron aiheella: Vahvaa, sydämellistä ja mutkatonta osaamista.
Riverian osasto rekrymessuilla.
Riverian messuosastolla oli runsaasti kävijöitä.
Lähihoitajaopiskelijat mittaavat verensokeria ja verenpainetta.
Lähihoitajaopiskelijat mittasivat verensokeria ja verenpainetta.
Tarja Sivonen, Arman Alizad ja Tarja Ruuska yhteiskuvassa.
Messujen pääpuhuja Arman Alizad vieraili Riverian osastolla. Kuvassa myös markkinointiassistentti Tarja Sivonen ja projektiasiantuntija Tarja Ruuska.

Jaa somessa: