Tiedotteet

Riveria ja Iso Myy järjestävät yhteistyössä muotinäytöksen – esillä uniikkeja opiskelijatöitä ja vaateliikkeiden kevätmuotia

Riveria ja kauppakeskus Iso Myy järjestävät yhteistyössä muotinäytöstapahtuman perjantaina 12. huhtikuuta. Riveria Muotipäivä pidetään Iso Myyn promenadilla kello 16–18.

Muotinäytöksessä on esillä opiskelijoiden suunnittelemia ja valmistamia asuja sekä vaateliikkeiden mallistoja. Riverian tekstiili- ja muotialan opiskelijat suunnittelevat muotinäytökseen 12 asua. Vaateliikkeistä mukana ovat Cubus, Vero Moda, Jack & Jones, Lindex, Marimekko, Underground Store ja VILA.

Opiskelijat ovat tapahtuman järjestämisessä avainroolissa. Opiskelijat toimivat näytöksen malleina yhdessä henkilöstön edustajien ja vapaaehtoisten kanssa. Riverian hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat vastaavat mallien maskeerauksesta, catwalkin rakentavat lavasterakentajaopiskelijat ja lisäksi äänituotannon ja esitystekniikan opiskelijat toteuttavat tapahtuman valo- ja äänitekniikan.

– Tämä on hieno yhteisponnistus, jossa opiskelijat pääsevät rakentamaan tapahtuman yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Tällaiset tapahtumat ovat heille mahtava oppimiskokemus, toteaa tiimipäällikkö Aira Lintunen.

Ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma haluttiin järjestää Iso Myyssä, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan muotinäytöksen tunnelmasta.

Jaa somessa: