Yhteistyö Riverian kanssa on ketterää ja monipuolista
Sosiaali- ja terveysala - Työelämäyhteistyö

Attendo: yhteistyö Riverian kanssa on ketterää ja monipuolista

Olen toiminut Attendolla rekrytointikoordinaattorina Pohjois-Karjalan alueella 3,5 vuotta ja tehnyt tiivistä yhteistyötä Riverian kanssa alusta alkaen. Attendo-koteja sijaitsee ympäri Pohjois-Karjalan, niin kuin Riveriankin toimipisteitä ja olemme saaneet tiivistettyä yhteistyötä useilla paikkakunnilla.

Oppilaitosyhteistyön merkitystä ei voi olla korostamatta liikaa, työelämä muuttuu, ala tarvitsee lisää osaajia, mikä sen parempaa kuin pohtia tätä yhdessä kouluttavan tahon kanssa! Riverialla on vahva tahtotila auttaa työelämää löytämään lisää osaajia yhdessä yritysten kanssa, löytää uusia tapoja kouluttaa ja löytää erilaisia kohderyhmiä kenelle alaa markkinoida.

Yhteistyön muotoja on monenlaisia ja niistä nostoina esimerkiksi kummiluokkatoiminta, aulainfot, oppisopimusryhmät ja opettajien työelämäpäivät. Olin keväällä 2022 sote-alan yhtenä auditoijana, minkä kautta sain valtavasti lisää näkemystä ja ideoita yhteistyölle, koen että niin oppilaitos kuin työelämäkin sai vahvempaa ymmärrystä puolin ja toisin, ja pääsemme yhdessä kehittämään alaa, vaikuttamaan sen pito- ja vetovoimaan sekä nostamaan alaa entistä houkuttelevammaksi urapoluksi niin nuorille kuin alanvaihtajillekin!

Henna Väkeväinen
Rekrytointikoordinaattori
Attendo

Jaa somessa: