Outokummun kaupunki: Podcast-sarjan tuottaminen - Riveria
Kulttuuriala - Työelämäyhteistyö, Outokumpu

Outokummun kaupunki: Podcast-sarjan tuottaminen

Outokummun kaupunki toteutti opiskelijayhteistyössä Riverian mediatuotannon opiskelijoiden kanssa neliosaisen podcast-sarjan Outokummusta.

Outokummun kaupunki toteutti opiskelijayhteistyössä Riverian mediatuotannon opiskelijoiden kanssa keväällä 2021 neliosaisen podcast-sarjan Outokummusta. Jaksojen aiheina ovat nuoret, yrittäjyys, kulttuuri ja opiskelu.

Kaikki jaksot ovat opiskelijoiden tekemiä. OKUcastin ensimmäisen kauden jaksojen juontajajina toimivat Aino Korppinen, Elias Laukkanen, sekä Matias Koistinen.

Olen päässyt näkemään Riverian oppilaitosyhteistyötä lähivuosina useammastakin näkökulmasta. Tähän kyseiseen Podcast-projektiin eksyin alun perin vieraaksi, mutta siirryttyäni nykyisiin tehtäviini Outokummun kaupungille olen päässyt suunnittelemaan sarjalle myös jatkoa. Tätä kirjoittaessa minulla on Riverialta harjoittelussa kaksi eri alojen opiskelijaa, ja harjoittelujen ulkopuolellakin meillä on useita yhteistyöprojekteja joko työn alla tai suunnitteilla. Yhteistyö on ollut kautta linjan avointa ja joustavaa, joten omalta osaltani voin lämpimästi suositella tarttumaan Riverian tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Esko Vihava
viestintä- ja tapahtumapäällikkö
Outokummun kaupunki

Tutustu podcasteihin Outokummun kaupungin verkkosivuilla

Jaa somessa: