In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Vuokrattavat tilat Niittylahdessa

Jaa
Etusivu > Asiakastyöt ja palvelut > Vuokrattavat tilat > Vuokrattavat tilat Niittylahdessa

Riveria vuokraa tilojaan Niittylahdessa erilaisten tilaisuuksien järjestämisee. Idyllisessä vanhan opiston miljöössä voi järjestää monipuolisia ulkoilmatapahtumia sekä koulutuksia. Kesäisin rakennukset ovat ahkerassa leirikäytössä.

Luokkatilat

Vuonna 1952 valmistunut ja 2010 peruskorjattu kivirakennus pitää sisällään 15 erikokoista luokkatilaa ja 74 asuntolapaikkaa solukeittiöineen. Tunnelmallinen päärakennus sykkii elämää kesät talvet, ja luo hyvät puitteet opiskelulle ja tilaisuuksien järjestämiseen. Paksut seinät, korkeat huoneet ja ristikkoikkunat tuovat mieleen 50-luvun, vaikka varustustaso on nykypäivää.

Majoitustilat

Niittylahden asuntolassa on 74 sänkypaikkaa, jotka ovat opiskelijoiden käytössä kouluvuoden ajan elokuusta toukokuuhun. Sängyissä on patjat valmiina. Kesällä asuntolapaikkoja voi varata liinavaatteilla varustettuna.

Jokaisessa huoneessa on sängyn/sänkyjen lisäksi kirjoituspöytä ja vaatekaappi. Osassa huoneista on omat wc- ja suihkutilat, toisissa ne jaetaan muiden kanssa. Majoituspaikkojen ohessa on myös hyvin varustetut solukeittiöt ja tv-nurkkaus sohvineen.

Asuntolassa on mahdollista yöpyä myös lattiamajoituksella. Patja ja tyyny talon puolesta.

Rantasauna

Niittylahden vanhan opiston rantasaunassa on kaksi erillistä saunaa suihkutiloineen naisille ja miehille sekä pieni keittiö ja takkahuone. Saunan terassilta avautuu näkymät Pyhäselälle ja laiturilta pääsee pulahtamaan järveen.

Saunarakennuksen tunnelmallisella vintillä voi majoittua patjamajoituksessa kesäisin ja takkahuone voidaan varustaa kokouskäyttöön. Rannalla on myös tulisija vaikka makkaranpaistoon ja opistolta voi kysyä kirkkovenettä lainaan. Muutaman sadan metrin päässä sajaitsee Niittylahden hienohiekkainen uimaranta.

Kota

2010-luvulla valmistuneeseen kotaan mahtuu n. 30 henkeä. Keskellä olevaa tulisijaa hoitaa opiston henkilökunta tilauksesta. Kodan seinustoja reunustavilla penkeillä voi istua porontaljoilla kylmemmälläkin kelillä. Kodan yhteydessä on moderni huussi ja puuliiteri.

Sekä kotaa että pihaa voidaan koristella esim. öljylampuin.

Liikuntahalli Taapeli

Nykyaikaisessa liikuntahalli Taapelissa on mainiot tilat usealle liikuntalajille. Taapeli on varustettu kiipeilyseinällä ja rakennuksessa on myös kuntosali sekä luokkahuone.

Perustiedot

  • Pinta-ala 995 m² (ml. kuntosali ja pukutilat)
  • Lattiamateriaali koivupontattu lakattu lankku
  • Varustus: lentopallo- ja sulkapalloverkot, lentopallotolpat, salibandymaalit, koripallotelineet.
  • Lajit: salibandy, sulkapallo, lentopallo, koripallo.
  • Sali voidaan jakaa kahteen osaan moottoroidulla väliverholla.
  • Kaksi pukuhuonetta suihkuilla.

Liikuntahallin ilta- ja viikonloppukäytöstä vastaa Joensuun kaupunki: http://www.joensuu.fi/niittylahdenurheiluhalli