In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tuomas Partanen
Niskakadun auditorio ja kokoustilat Joensuu

Jaa
Etusivu > Asiakastyöt ja palvelut > Vuokrattavat tilat > Niskakadun auditorio ja kokoustilat Joensuu

Tiloissamme on mahdollista pitää erityyppisiä kokouksia ja koulutuksia erikokoisille ryhmille. Niskalan toimipiste sijaitsee Joensuun keskustassa (400m torilta) viihtyisässä oppimisympäristössä. Kokoustilat, ruoka- ja kahvipalvelut löytyvät kaikki samasta rakennuksesta.

Auditorio

Auditorioomme mahtuu kerralla noin 75 henkeä, ja siellä on käytössä modernit, kesällä 2019 uudistetut av-laitteet: videotykki, tietokone, dokumenttikamera, mikrofonijärjestelmä + mahdollisuus järjestää livelähetyksiä laadukkaalla videokuvalla ja äänellä etänä.

Oheisen 360 Thinglink-esityksen kautta voit tutustua tilaan sekä sen laitteisiin ja toimintoihin etukäteen:

Keskeinen sijaintimme aivan keskustan tuntumassa mahdollistaa kokous- ja koulutuspäivien järjestämisen helposti ja vaivattomasti. Kysy myös kahvitus- ja lounasvaihtoehtoja kokouksen yhteyteen.

Neuvottelutila Näkysä

Näkysä on pienemmän porukan viihtyisä kokoustila, johon mahtuu noin 15 henkilöä. Tilassa on av-laitteet, ja keskeinen sijainti aivan Kahvila Sainon vieressä mahdollistaa kokouskahvituksen hoitamisen helposti ja vaivattomasti.

Kuusisto

Kuusisto on kodikas ja viihtyisä tila historiallisen talouskoulun puolella. Tilaan mahtuu ruokailemaan noin 20 henkeä kerrallaan. Tässä kauniissa tilassa on mahdollista pitää pienemmän ryhmän ruokailuja, juhlatilaisuuksia tai kokouksia. Tilasta löytyy tietokone ja 80 tuumainen älyTV.

Wlan

Langaton verkko löytyy kaikista rakennuksistamme, kysy sen käytöstä henkilökunnalta.

Niskalan parkkipaikka ja rakennus kesällä.

Niskakatu 17, Joensuu