In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Minna Selkimäki
Ravintola Kiesa

Kiesan keittiössä valmistuu päivittäin useita satoja annoksia lounasasiakkaille sekä opiskelijaruokailuun.

Tutustu ruokalistaan
Minna Selkimäki
Ravintola Kiesa

Tutustu ruokalistaan
Jaa

 

Ravintola Kiesan keittiössä valmistamme päivittäin useita satoja annoksia lounasasiakkaille sekä opiskelijaruokailuun. Ravintola Kiesassa hotelli- ja ravintola-alan opiskelijamme harjoittelevat käytännön työtä ammattitaitoisen henkilökunnan ja opettajien ohjauksessa. Ruokalistat suunnittelemme siten, että opiskelijamme saavat hyvän kokonaiskäsityksen ruoanvalmistuksesta. Ravintola Kiesa sijaitsee Niskalassa Joensuun keskustassa.

Tärkeitä asioita ravintolassamme ovat ruoan hyvä laatu, houkutteleva ulkonäkö, ruokalajien monipuolisuus ja luonnollisesti ruoan hyvä maku.

Panostamme kotimaisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin

Ravintolamme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa lähellä hyviä liikenneyhteyksiä. Päivisin tarjoilemme lounasta. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola Kiesa palvelee tilausravintolana. Ravintolassa on A-oikeudet.

Lounas

Lounaslistalla on päivittäin neljä eri vaihtoehtoa: keitto-, kasvis-, kotiruoka ja à la carte -lounas. Viihtyisässä ravintolassamme on noin 50 asiakaspaikkaa.

Pöytiin tarjoiltu lounas antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ruokailusta kaikessa rauhassa kesken työpäivän. Tarjoilijaopiskelijamme hoitavat lounastarjoilun opettajan johdolla.

 

Avoinna

ma–pe klo 10.30 – 13.00
Iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana (ryhmäkoko väh. 25)

Ravintola Kiesa
Niskakatu 17, 2. kerros
80100 Joensuu

www.facebook.com/RavintolaKiesa