In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työhyvinvointi, ryhmäytys ja leirikoulut

Anne Keränen
Työhyvinvointi, ryhmäytys ja leirikoulut

Työhyvinvointi, ryhmäytys ja leirikoulut

Jaa
Etusivu > Asiakastyöt ja palvelut > Asiakastyöt ja palvelut > Työhyvinvointi, ryhmäytys ja leirikoulut

Hyvinvointi- ja ryhmäytyspalveluja työyhteisöille, järjestöille ja koululaisryhmille

Räätälöimme tapahtuman toivomustenne mukaan ja toteutamme ohjelman Niittylahdessa opiston puitteita ja luonnonkaunista ympäristöä hyödyntäen tai asiakkaan toivomassa paikassa.

Hyödynnämme toteutuksessa eri alojen opiskelijoiden tuomaa osaamista:

  • Erä- ja luonto-oppaiksi opiskelevilta luonnistuvat erä- ja luontohenkiset aktiviteetit ja ruokailut.
  • Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi opiskelevilla on valmiudet monipuoliseen ohjelmaan ja ryhmäytymiseen kaiken ikäisille.
  • Hyvinvointivalmenjakoulutuksessa opiskelevien ammattitaidolla saat tapahtumaan kehon- tai mielenhuoltoa ja näyttelijäntyön opiskelijoilta voit tilata esimerkiksi improvisaatiota tuomaan erilaista sisältöä tapahtumaanne.

Tyhy-päivän ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi kirkkovenesoutua, melontaa, jousiammuntaa tai lumikenkäilyä. Rohkeimmat voivat kokeilla kori- tai seinäkiipeilyä. Ohjelman voi koota esimerkiksi luonto-, liikunta- tai ryhmäytyspainotteisista ohjelmapalveluista ja lisätä joukkoon viihteellisempää ohjelmaa, esimerkiksi näyttelijäntyön improteatteriesityksen.

Liikunta- ja hyvinvointitapahtuman aktiviteetteja voivat olla esimerkiksi kahvakuula, kehonhuolto, gymstick-jumppa, tanssi, melonta, sauvakävely, lumikenkäily, ryhmäyttävät pelit ja leikit, liikuntaneuvonta, kuntotestaus (terveyskuntotestit UKK-alphafit testistö, kehonkoostumusmittaus), kuntosaliohjelmien tekeminen tai terveellinen ravitsemus -luento.

Leirikoulun kesto voi vaihdella muutamasta tunnista yön yli kestävään leirikouluun. Aktiviteetteinä voi olla esimerkiksi kiipeily/korikiipeily, jousiammunta tai seikkailukasvatuksellisia tehtäviä ryhmässä.

Ruokailu onnistuu Ravintola Herkkukellarissamme ja iltapäiväkahvit nokipannulla kodassa muuripannulettujen kera. Päivän päätteeksi lämpenee rantasauna Pyhäselän rannnalla.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt

Ohjelmapalveluiden Tuotantotalli (palveluvastaava Kati Lappalainen)
p. 050 402 3194
tuotantotalli@riveria.fi

Lisätietoa saat Tuotantotallin nettisivuilta