In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Sertifioitu Pearson VUE testikeskus

Jaa
Etusivu > Asiakastyöt ja palvelut > Asiakastyöt ja palvelut > Sertifioitu Pearson VUE testikeskus

Riveria on sertifioitu Pearson VUE testikeskus. Kaislakadulla Joensuussa sijaitsevassa testikeskuksessa voit sertifioitua mm. Microsoftin, CheckPointin, IBM:n ja Ciscon tuotteiden osaajaksi. Näiden lisäksi on tarjolla joukko toimittajariippumattomia tutkintoja, kuten Linux-tutkinto LPI, PC-tekniikan tutkinto CompTIA A ® ja verkkotekniikan tutkinto CompTIA Network ®. Katso tarkempi listaus päämiehistä testikeskusten internetsivuilta.

Testiajan varaaminen

Vapaita testiaikoja voit tiedustella p. 050 321 2261, jouni.jokelainen@riveria.fi.
Testiaika varataan Pearson VUE:n internet-sivulta: http://www.pearsonvue.com

Aukiolo

Pearson VUE testikeskus on avoinna pe klo 8.00–12.00. Erillissopimuksesta testikeskus voi olla avoinna aukioloaikojen ulkopuolella.

Testiajan peruutus

Mikäli estyt saapumaan testiin sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti. Mikäli tieto estymisestä tulee viimeistään yhtä viikkoa ennen testiajankohtaa, voidaan testiä siirtää sopivampaan ajankohtaan veloituksetta. Mikäli ilmoitat esteestä vasta testipäivänä tai muutamaa päivää ennen, ei testin siirtoa varmuudella voi enää taata, vaan tällöin koko testimaksu peritään, mikäli testiä ei enää saada siirrettyä. Ilmoittamatta testiin saapumatta jättäneeltä veloitetaan koko testimaksu.

Testin suorittaminen

Testikeskus sijaitsee Joensuussa osoitteessa Kaislakatu 3. Pyri saapumaan paikalle mielellään noin puoli tuntia ennen testin alkamista. Kun saavut testikeskukseen, ilmoittaudu testitilaan luokassa 5. Varaudu esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen lisäksi myös toinen henkilöllisyytesi todistava dokumentti (esim. pankki/luottokortti, kulkukortti tms).

Testin suoritat valvotussa tilassa. Testin suoritettuasi sen tulos näkyy näytöllä ja se välittyy automaattisesti testin päämiehelle. Suorituksesta saat mukaasi myös todistuksen.

Maksaminen

Saat laskun toimistokuluista jälkikäteen. Huomaa, että myös netin kautta tilatuista ja maksetuista testeistä veloitamme lisäksi toimistokulut. Myös voucherilla varatuista testeistä veloitamme toimistokulut.

Tervetuloa testiin Riveriaan!

Riveria
Peltolankatu 4
80220 JOENSUU