Henkilöstötarina

Outi Kastinen: Työtehtäväni ja työnkuvani ovat monipuolisia, kahta samanlaista päivää ei ole.

Olen saanut sopivassa suhteessa vastuuta ja päässyt myös sopivasti haastamaan itseäni. Työtehtäväni ja työnkuvani ovat monipuolisia, kahta samanlaista päivää ei ole.

Kun tulin reilut kaksi vuotta sitten Riverialle töihin, koin että minut otettiin lämpimästi vastaan ja minulla oli heti tervetullut olo. Tuntui, että olin löytänyt työelämän ”henkisen kotini”, organisaation arvot tuntuivat yhdenmukaisilta omien arvojeni kanssa. Perehdytykseni oli kattavaa ja siihen oli panostettu. Riverian henkilöstön keskuudessa vallitsee yhteenkuuluvuuden tunne. Me ollaan riverialaisia ja se yhdistää meitä, oltiinpa miltä alalta tahansa ja tehtiinpä mitä työtä tahansa.

Koen, että minua ja osaamistani arvostetaan ja minulla on myös mahdollisuus halutessani päivittää sekä kehittää omaa osaamistani. Esihenkilöni on tavoitettavissa ja minulla on suora sekä avoin keskusteluyhteys häneen.

Olen saanut sopivassa suhteessa vastuuta ja päässyt myös sopivasti haastamaan itseäni. Työtehtäväni ja työnkuvani ovat monipuolisia, kahta samanlaista päivää ei ole. Voin vaikuttaa itse työhöni ja sen sisältöön ja koen, että työnkuvani on selkeä.

Motivoituneet opiskelijat ja heiltä saatu aito palaute motivoi minua opettajana. Yhtenäkään aamuna ei ole harmittanut lähteä töihin.

Outi Kastinen

Mahdollisuus tehdä töitä osin myös etänä lisää omaa työhyvinvointiani ja parantaa keskittymistä sitä vaativissa tehtävissä.

Tämän kaiken lisäksi Riveria pitää huolta henkilöstöstään tarjoamalla mielestäni monipuolisesti erilaisia henkilöstöetuja. Nämä asiat eivät ole itsestään selviä, siksi niitä osaakin arvostaa.

Outi Kastinen
Päätoiminen tuntiopettaja

Jaa somessa: