Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Opintotoimisto

Jaa

Apuna ja tukena matkallasi ammattiin

Opintotoimisto neuvoo opintotuki- ja koulumatkatukihakemuksien sekä muiden etuuksien hakemisessa. Opintosihteerit tekevät tarvittavat opiskelutodistukset ja tulostavat opintosuoritusotteet, osallistumistodistukset sekä tutkintotodistukset.

Opintotoimistot huolehtivat myös mahdollisten tapaturmien takia tehtävistä tapaturmailmoituksista.

Sähköinen asiointi

Esimerkiksi opintosuoritusotteet tai opiskelutodistukset saat tilattua kätevästi suoraan kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi lomakkeella, sähköpostitse opintotoimisto@riveria.fi tai puhelimitse numerosta 013 244 2220.

Arkisin ennen klo 13.00 saapuneisiin palvelupyyntöihin vastaamme saman päivän kuluessa.

Muista ilmoittaa mahdolliset yhteystietojen muutokset välittömästi opintotoimistoon.

Aukioloajat

Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9 – 14. Henkilökohtaisesti voit asioida Joensuussa ja Kiteellä arkisin klo 9-14, ja muualla maakunnassa palvelemme seuraavasti:

Lieksa ma ja ke 9-11.30
Niittylahti ma ja ke 9-14
Nurmes ti ja to 9 – 11.30
Outokumpu ma-to 9–13.30
Valtimo ti – to klo 9-14.

Oppilaitoksen loma-aikoina tai henkilöstön koulutuksen vuoksi palveluajat voivat tilapäisesti vaihdella. Muutoksista tiedotetaan Wilma-viesteillä ja Opiskelijan oppaassa. Oppilaitoksen loma-aikana henkilökunnan tavoittaa parhaiten numerosta 013 244 2220.

 


 

Ota yhteyttä!

Voit pyytää tällä lomakkeella esim. opintosuoritusotteet tai opiskelutodistuksen itsellesi. Älä lähetä lomakkeella mitään arkaluonteista asiaa.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain viestintään Riverian Opintotoimiston kanssa. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.