In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Etäopiskelua ja -ohjausta

Jaa
Etusivu > Opiskelijalle > Etäopiskelua ja -ohjausta

Etäopiskelu mahdollistaa opiskelun eri paikoissa ja aikoina

Saga Kuivalainen opiskelee sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa toista vuotta.

– Etäopiskelu ei ole vaatinut minulta hirveästi järjestelyjä. Sain koululta läppärin lainaksi, jolla teen tehtävät. Joissakin tehtävissä joutuu hieman improvisoimaan.

Lue lisää

Leipuri-kondiittoriopiskelijan etäopinnoissa tuoksuu vastapaistettu leipä

Karoliina Mäki on ensimmäisen vuoden leipuri-kondiittoriopiskelija. Etäopinnoissa hän on päässyt tekemään monipuolisia etätehtäviä ja leiponut kotikeittiössä muun muassa juustoleipää.

Lue lisää

Etäopiskelupaja palvelee joustavasti – ohjattua etäopiskelua

– Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille suunnattu opiskelupaja on pyörinyt jo useamman vuoden ajan. Nyt paja muuttui etäopiskelupajaksi, kertoo ammatillinen ohjaaja Taru Tahvanainen.

Lue lisää

Näyttelijäntyön etäopinnoissa tuotetaan kuunnelma

Petri Vanninen opiskelee Riveriassa näyttelijäntyötä. Vuoden mittaiset opinnot kansanopistolinjalla alkavat olla loppusuoralla. Etäopinnot ovat tuoneet uusia tapoja työskennellä, kun kevään näytelmä on vaihtunut kuunnelmaksi.

Lue lisää

Liiketoiminnan etäopiskelu onnistuu joustavasti

Katja Eskman ja Päivi Varis ovat opiskelevat liiketoimintaa Riveriassa. Katja suorittaa Liiketoiminnan perustutkintoa, Päivi puolestaan opiskelee Liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Lue lisää

Monimuotoista etäopettajuutta ja dialogitreeniä

– Etätyöskentely opetuspuolella on tuonut eteen uusia toteutustapoja ja monia hyviä asioita jatkoa ajatellen, toteaa sosiaali- ja terveysalan opettaja Niina Martikainen.

Lue lisää