Tuomas Partanen
Ravintola- ja catering-ala

Jaa
Etusivu > Opiskelemaan > Koulutusalat > Ravintola- ja catering-ala

Osaajaksi ravintola-alalle!

Ravintola-alan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin ja monipuolisiin palvelutehtäviin ravitsemisalalla. Alalla tuotat palveluja ja tuotteita asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Haussa olevat koulutukset

Perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ammattitutkinnot

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

  • Ravintolakokki
  • Suurtalouskokki

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

  • Tarjoilija (AT)
  • Baarimestari

Erikoisammattitutkinnot

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

  • Dieettikokki

Pätevyys- ja korttikoulutukset

Lue lisää ravintola-alasta

Matkailu- ja ravintola-ala // Kun koulu loppuu

Menestystarinat eivät synny yksin.