In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria koulutuspalvelut oy

Jaa
Etusivu > Riveria koulutuspalvelut oy

Riveria koulutuspalvelut oy on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian omistama osakeyhtiö.

Riveria koulutuspalvelut oy (aiemmin Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu oy) on vuonna 2015 toimintansa aloittanut Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän omistama tytäryhtiö, joka toimii kilpailluilla koulutusmarkkinoilla.

Osakeyhtiön toimitusjohtajana toimii Mikko Heickell.

Riveria koulutuspalvelut oy pähkinänkuoressa

Riveria koulutuspalvelut oy (aiemmin Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu oy) on vuonna 2015 perustettu yhtiö ja sen kotipaikka on Joensuu. Osakeyhtiö on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian omistama yhtiö.

Yhtiö toimii kilpailluilla markkinoilla eikä sen toimintaan kuulu tutkintoon johtava koulutuksen myynti tai toteutus kotimaassa. Yhtiö myy tutkintokoulutusta ulkomaille niiden tutkintojen osalta, jotka soveltuvat koulutusvientituotteiksi.

Yhtiön toimialoja ovat koulutus, louhintapalvelut, maansiirto, kuljetuspalvelut, koneiden ja laitteiden vuokraus, autojen sekä muiden koneiden ja laitteiden huolto sekä korjaus, autokoulutoiminta, kone- ja rakennusurakointi, teollisuuden alihankinta, arvopaperikauppa, kiinteistökauppa, ravintola- ja kahvilatoiminta, konsultointi ja henkilsötövuokraus.

Myytävät koulutukset ja palvelut ovat kortti- ja pätevyyskoulutuksia sekä erilaiset asiakkaille räätälöidyt tilauskoulutukset ja palvelut kotimaassa ja ulkomailla.

Riverian koulutuspalvelut oy ostaa koulutus- ja hallintopalveluja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverialta sekä tarvittaessa muilta palveluntuottajilta.

Osakeyhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä Riverian toimialojen, myynnin ja markkinoinnin toimijoiden kanssa. Yhdessä suunnitellut toimintamallit ja -tavat takaavat sen, että asiakkaita palvellaan laadukkaasti.