Yrittäjyyden ammattitutkinto | Liiketoiminta-ala

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Koulutuksen aikana kehitetään yritystoimintaa, vahvistetaan liiketoimintaosaamista, saadaan sparrausta ja verkostoidutaan.

Koulutuksen tiedot

Tutkintotyyppi:

Ammattitutkinto

Hakuaika:

jatkuva haku

Opintojen laajuus:

150 (osp)

Opintojen kesto:

1,5 vuotta

Opiskelutapa:

Oppisopimuskoulutus

Paikkakunta:

Joensuu

Kampus:

Joensuu Peltola

Lähipäivät:

Lähiopetusta on etänä Microsoft Teamsin kautta noin 15 opetusiltaa (klo 17-20).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana kehitetään yritystoimintaa, vahvistetaan liiketoimintaosaamista ja saadaan sparrausta ja verkostoja helpottamaan yritystoimintaa. Samanhenkisten opiskelutovereiden kanssa jaetaan kokemuksia, opitaan muilta ja peilataan opittua yhdessä toisten kanssa.

Koulutukseen sisältyy lähipäiviä, henkilökohtaisia valmennustapaamisia sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja opiskelua digitaalisten oppimisalustojen kautta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan tavoitteesi sekä mahdollinen aiempi osaamisesi.

Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon perusteet

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Opiskelijavalinta

Yrittäjyyden ammattitutkinto oppisopimuksella on tarkoitettu henkilölle, joka toimii jo yrittäjänä tai yritysneuvonnan tehtävissä ja kaipaa yritysosaamisen kehittämistä, tukea, mentorointia ja lisää varmuutta.

Oppisopimus edellyttää työsuhdetta tai yrittäjyyttä.

Opintojen jälkeen

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Opintoja voi jatkaa esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä yrittäjänä tai yritysneuvojana.

Tulosta