Yrittäjyyden ammattitutkinto | Liiketoiminta-ala

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Koulutuksen aikana kehitetään yritystoimintaa, vahvistetaan liiketoimintaosaamista, saadaan sparrausta ja verkostoidutaan.

Koulutuksen tiedot

Tutkintotyyppi:

Ammattitutkinto

Hakuaika:

non stop

Opintojen laajuus:

150 (osp)

Opintojen kesto:

1,5 vuotta

Opiskelutapa:

Monimuoto-opiskelu

Paikkakunta:

Joensuu

Kampus:

Joensuu Peltola

Lähipäivät:

Lähiopetusta on etänä Microsoft Teamsin kautta noin 15 opetusiltaa (klo 17-20).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana kehitetään yritystoimintaa, vahvistetaan liiketoimintaosaamista ja saadaan sparrausta ja verkostoja helpottamaan yritystoimintaa. Samanhenkisten opiskelutovereiden kanssa jaetaan kokemuksia, opitaan muilta ja peilataan opittua yhdessä toisten kanssa.

Koulutukseen sisältyy lähipäiviä, henkilökohtaisia valmennustapaamisia sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja opiskelua digitaalisten oppimisalustojen kautta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan tavoitteesi sekä mahdollinen aiempi osaamisesi.

Tutkinto muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalakohtaisesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon perusteet

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu henkilölle, joka toimii jo yrittäjänä tai yritysneuvonnan tehtävissä ja kaipaa yritysosaamisen kehittämistä, tukea, mentorointia ja lisää varmuutta.

Perustiedot

B1.1 toimiva peruskielitaito

Ei pohjakoulutusvaatimusta

Opiskelijat valitaan haastattelun sekä tarvittaessa kielitestin perusteella. Haastattelusta hakija voi saada maksimissaan 60 pistettä. Hakija voidaan jättää valitsematta, jos koulutuksen järjestäjä arvioi, ettei hakijalla ole valmiutta tutkinnon suorittamiseen.

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hakijan kielellisiä edellytyksiä tavoitetutkinnon suorittamiseksi voidaan arvioida kielitestillä, joka sisältää haastattelun.

Opetus on maksutonta. Kaikille Riverian opiskelijoille suositellaan kannettavaa tietokonetta opiskelun työkaluksi. Opiskelijat hankkivat tietokoneen omakustanteisesti.

Opintojen jälkeen

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Opintoja voi jatkaa esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä yrittäjänä tai yritysneuvojana.

Tulosta