Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | Ravintola- ja catering-ala
Tarjoilija (AT)
Ravintolan asiakaspalvelussa työskentelevien jatko-koulutus.
Koulutuksen tiedot
Tutkintotyyppi:
Ammattitutkinto
Hakuaika:
jatkuva haku
Opintojen laajuus:
120 (osp)
Aloituspäivämäärä:
sovitaan henkilökohtaisesti
Opintojen kesto:
1 - 1,5 vuotta
Opiskelutapa:
Monimuoto-opiskelu
Paikkakunta:
Joensuu
Kampus:
Joensuu Niskala
Lähipäivät:
Lähiopetusta on 1-2 päivänä kuukaudessa.
Koulutuksen sisältö
Tarjoilijana tunnet ravintolan liikeidean. Työssäsi esittelet, suosittelet ja myyt ravintolan ateriakokonaisuuksia. Osaat myös käyttää sujuvasti maksujärjestelmiä sekä ravintolan koneita ja laitteita.
Kustannukset
Koulutus on maksuton. Kaikille Riverian opiskelijoille suositellaan kannettavaa tietokonetta opiskelun työkaluksi. Opiskelijat hankkivat tietokoneen omakustanteisesti.
Opiskelijavalinta
Pääsyvaatimuksena on ravintola-alan tutkinto tai vähintään muutaman vuoden työkokemus ravintolan asiakaspalvelusta. Koulutus on tarkoitettu ravintolan asiakaspalvelussa työskentelevien jatkokoulutukseksi. Opiskelijalla tulee olla työpaikka, jossa tutkinnonosien vaatimusten mukainen työskentely on mahdollista.
Alalla toimiminen edellyttää hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Terveydellisiä rajoitteita ovat allergiat sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet. Lisäksi tarvitaan paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Opiskelijat valitaan pääsy- ja soveltuvuuskokeen ja haastattelun perusteella.
Pääsy- ja soveltuvuuskokeen teet verkossa. Testilinkki ja ohje lähetetään sinulle sähköpostilla.
Haastattelut järjestetään oppilaitoksessa jatkuvan haun aikataulun mukaisesti.
Saat haastattelukutsun sähköpostitse. Vain verkkotestin tehneet voidaan kutsua haastatteluun. Opiskelijat valitaan näiden tulosten perusteella.
Lue tarkemmat valintaperusteet.
Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Valintahaastattelut järjestetään oppilaitoksessa jatkuvan haun aikataulun mukaisesti. Kutsu lähetetään sähköpostitse.
Opintojen jälkeen
Ammattitutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Opintoja voi jatkaa esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
Työpaikkoja ovat ruokaravintolat, joilla on anniskeluoikeudet.