Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Ravintola- ja catering-ala

Ravintola-alalle Pohjois-Karjalassa

Koulutuksen tiedot

Tutkintotyyppi:

Tutkinnon osat

Hakuaika:

07.11.2023 - 05.12.2023

Opintojen laajuus:

60 (osp)

Aloituspäivämäärä:

08.01.2024

Opintojen kesto:

12 kuukautta

Opiskelutapa:

Lähiopiskelu

Paikkakunta:

Joensuu

Kampus:

Joensuu Niskala

Lähipäivät:

Lähiopetusta on maanantaista perjantaihin.

Koulutuksen sisältö

Ravintola-alalle Pohjois-Karjalassa on ukrainalaisille suunnattu koulutuspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kielituettuun opiskeluun, riittävän osaamisen hankkimiseen ja työllistymiseen ravintola-alan työtehtäviin eri puolille Pohjois-Karjalan maakuntaa. Koulutuksessa suoritetaan 2 ammatillista tutkinnon osaa, ravitsemispalveluissa toimiminen (20osp) ja ravintola- ja cateringalan yrityksessä toimiminen Pohjois-Karjalassa (15osp) sekä 2 valinnaista tutkinnon osaa tuettuna s2-opinnoilla, venäjä apukielenä.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Opiskelijavalinta

Koulutus on suunnattu Pohjois-Karjalassa asuville ukrainalaisille.

Alalla toimiminen edellyttää hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Terveydellisiä rajoitteita voivat olla allergiat sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelukutsu lähetetään sähköpostitse.

Opintojen jälkeen

Työpaikkoja tarjoavat ravintola-alan yritykset Pohjois-Karjalassa.

Tulosta