Muu koulutus

Avoin hakemus oppisopimukseen

Sopiva henkilö oikeisiin töihin!

Koulutuksen tiedot

Tutkintotyyppi:

Perustutkinto

Hakuaika:

non stop

Aloituspäivämäärä:

07.01.2020

Opiskelutapa:

Oppisopimuskoulutus

Paikkakunta:

Joensuu

Kampus:

Joensuu Peltola

Koulutuksen sisältö

Oppisopimus on joustava, käytännönläheinen ja yksilöllinen tapa osaamisen kehittämiseen. Oppisopimuksella voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon, tutkinnon osia tai saada erityistarpeisiin suunniteltua koulutusta.

Oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto, kun tavoitteena on
- vaihtaa alaa tai aloittaa uusissa työtehtävissä
- lisätä ammatillista osaamista
- vahvistaa ammatillista osaamista ja saada puuttuva todistus ammattitaidosta.

Opiskelija hankkii itse oppisopimustyöpaikan häntä kiinnostavalta alalta ja sopii oppisopimuskoulutuksesta tulevan työnantajansa kanssa. Työsuhteessa jo olevan työntekijän tulee myös neuvotella oppisopimuksen mahdollisuudesta oman työnantajansa kanssa.

Oppisopimuskoulutus voidaan aloittaa joustavasti milloin tahansa oppisopimuksen edellytysten täyttyessä. Opiskeluaika määritellään yksilöllisesti.

Kenelle

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän – uuden tai jo töissä olevan. Oppisopimuksella voi suorittaa minkä tahansa ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osia.

Oppisopimuksessa työajan on oltava vähintään 25 tuntia viikossa tutkintoa vastaavissa työtehtävissä. Oppisopimus sopii henkilöille (vähintään 15-vuotias), joka on motivoitunut kouluttautumaan itseään kiinnostavalle alalle.

Tulosta