In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Rodeo.fi
Taloushallinnon osaaja

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Tutkinnon osat > Taloushallinnon osaaja

Koulutus sopii sinulle, jolla on joko aiempi perustutkinto eri alalta tai harkitset uudenlaisia työtehtäviä taloushallinnosta.

Polkusi taloushallinnon osaajaksi!

Sinulla voi olla myös merkonomin tutkinto, jota haluat laajentaa hankkimalla taloushallinnon osaamista.

Sinulla on valittavissa tutkinnon osa tai tutkinnon osia:

  • Palkanlaskenta
  • Kirjanpito
  • Laskutus ja reskontra

Tutkinnon osat suoritat näyttöinä työpaikalla, ammattitaidon tähän saavutat henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaisesti; lähioppimispäivillä, oppimistehtävillä, itsenäisellä opiskelulla sekä pääasiassa työelämässä oppimalla. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa koko merkonomin tutkinto tai sinulle voi avautua mahdollisuus hakea liiketoiminnan ammattitutkinto-opiskelijaksi.

Hakeminen
Hakuaika koulutukseen on 8.6.-26.8.2022.
Haastattelut 9.8. ja 30.8.2022
Koulutus alkaa 1.9.2022.

Hae tästä


Hae tästä:

Joensuun koulutusyksikkö, Peltola Taloushallinnon osaaja (tutkinnon osa).
Haku avoinna 08.06.2022-26.08.2022

Toteutus monimuoto-opetuksena sopii erityisesti aikuisille, työelämässä jo toimiville tai taloushallinnon tehtäviin hakeutuville. Opiskelu on työelämäpainotteista sisältäen lähi-, verkko- tai etäopintoja ohjatusti ja itsenäisesti alkuun noin päivä viikossa arkisin klo 9-15. Oma tietokone nettiyhteydellä on suositeltava hankinta. Opintojen aloitus 1.9.2022 Joensuu Peltola. Valitut opiskelijat vahvistavat opiskelupaikkansa osallistumalla aloituspäivään. Muussa tapauksessa opiskelupaikka mitätöidään.