In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin (15 osp)

Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin (15 osp)

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Tutkinnon osat > Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin (15 osp)

Some-osaaja

Työelämässä tarvitaan media-alan ja sosiaalisen median taitoja monissa eri tehtävissä.

Täydennä osaamistasi sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja markkinointimateriaalien tuottamiseen valokuvauksesta, videokuvauksesta, visuaalisesta viestinnästä sekä podcast-tuotannosta.

Koulutus on suunnattu työelämässä oleville aikuisille, jotka toimivat järjestöissä, yhdistyksissä, yhteisöissä tai yrityksen viestinnän tehtävissä. Olet työsuhteessa jossakin organisaatiossa tai yrityksessä – tai voit olla itsenäinen ammatinharjoittaja.

Opiskelu on monimuotoista, ja painottuu verkko-opintoihin

Lähijaksojen työpajoissa hankit käytännönläheistä lisäosaamista, jota voit hyödyntää käytännön työtehtävissäsi. Työskentelyssä hyödynnetään vertaisopiskelijoiden osaamista ja luodaan verkostoitumismahdollisuuksia yhteistyökumppanien kanssa. Oma kehittämisprojektisi on työtehtävääsi liittyvä sosiaalisen median sisällöntuotantoon tai markkinointimateriaalien tekemiseen liittyvä toteutus.

Koulutus alkaa 24.5. ja päättyy yksilöllisen aikataulun mukaan viimeistään 30.8.2021.

// Lähijaksot ovat yleensä torstai-iltaisin, perjantaisin sekä lauantaisin, lisäksi henkilökohtaiset ja/tai tiimitapaamiset verkon välityksellä maanantai-iltaisin.
// Poikkeuksena on mm. Podcast-jakso 22-24.6.2021 (ti-to).
// Opintoihin kuuluu myös kolmen viikon kehittämisprojektin toteutusjakso heinäkuussa.
// Henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman mukaisesti opiskelet vain niitä taitoja, joihin tarvitset lisäosaamista.

 


Jatkuva haku

Sinulla on jo ammatti tai olet hakemassa yhteishaun ulkopuolella.

Hae jatkuvassa haussa oleviin perustutkintoihin tästä!

Hakuaika 15.2. – 9.4.2021
Haastattelut 19. – 20.4.2021 klo 8-16
Koulutus on maksuton.

Koulutuksessa suoritat tutkinnon osan: Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin 15 osp, joka on osa Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa. Voit halutessasi jatkaa tämän tai muun sinulle soveltuvan ammattitutkinnon suorittamiseen esim. oppisopimuksella.

 

Some-osaaja koulutuksen aihealueet

Valokuvaus ja henkilökuvaus: Kameran/älypuhelimen perustoimintojen hyödyntäminen ilmaisullisesti omassa työssä, teknisten ongelmien ratkaiseminen kuvaustilanteissa sekä pohdimme mitä keinoja ihmisten kanssa toimimisessa voi hyödyntää valokuvaamisessa. Workflown periaatteet eri julkaisuihin, kuvankäsittelyn perusteet.

Videokuvaus ja editointi sekä striimaus: Työpajassa haetaan ammattimaista, näyttävää ja sujuvaa ilmaisua erilaisten kehittämisprojektia tukevien kuvaus-, valaisu- ja editointiharjoitusten kautta. Opit tuottamaan ketterästi videoita mobiililaitteilla some-kanaville. Harjoittelet kuinka toteutat yksinkertaisen livestriimauksen ja jaat sen sosiaalisessa mediassa.

Podcast -tuotanto: Mitä podcastit ovat ja millaiseen viestintään ne sopivat? Podcastien kautta voit vaikuttaa, välittää tietoa, mielikuvia tai herätellä keskustelua. Työpajassa tutustut podcastin tekemisen eri vaiheisiin ja opit käyttämään tarvittavaa laitteistoa. Opit myös kuinka podcasteja ja podcast-sarjoja julkaistaan ja markkinoidaan. Podcastien avulla voit kertoa oman tai yrityksesi tarinan, mitä haluat jakaa.

Graafinen suunnittelu ja verkkojulkaisut: Työpajoissa tarkastelemme typografiaa ja graafista muotoilua markkinointiviestinnän välineenä. Opit tekemään työtehtäviisi liittyviä pienimuotoisia julkaisuja sekä luomaan yksinkertaiset verkkojulkaisut ja päivittämään sisältöä niihin.

Some ja sisällöntuotanto: Mitkä ovat somemarkkinoinnin termistö, työkalut, kanavat, formaatit? Kuinka tehdä ketterää ja tuloksellista sisällöntuotantoa? Harjoittelemme mainoskampanjan luontia, ja otamme käyttöön AD-Manager-työkalut. Perehdymme markkinoinnin peruskäsitteisiin ja tarkastelemme, kuinka brändiä rakennetaan digimarkkinoinnin keinoin asiakaslähtöisesti ja yhteisöllisesti.