In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
123RF
Jalka- ja käsihoitopalvelut (20 osp)

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Tutkinnon osat > Jalka- ja käsihoitopalvelut (20 osp)

Oletko kiinnostunut jalkojen ja käsien hoitamisesta?

Jalka- ja käsihoitopalveluissa suunnittelet ja toteutat asiakaslähtöisiä hoitoja ja ohjaat asiakasta kotihoitotuotteiden käytössä. Koulutuksen aikana perehdyt muun muassa jalkojen ja käsien rakenteeseen, erilaisiin iho- ja kynsimuutoksiin ja hoitotuotteisiin sekä instrumentteihin ja laitteisiin. Opit käytännönläheisesti ihon- ja kynsien hoitamisen erilaisia menetelmiä käyttäen. Hae mukaan 28.2.2022 alkavaan koulutukseen.

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat tuottaa hyvää oloa toisille?

Opinnoissa perehdytään
// Jalkojen ja käsien anatomiaan
// Ihon- ja kynsienmuutoksiin
// Asiakaslähtöiseen ihon- ja kynsien hoitamiseen
// Hoitotuotteisiin
// Klassisen hieronnan menetelmiin

Kenelle?
Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi jalkojen- ja käsien hoidossa sekä asiakaspalvelutaidoissa. Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena sekä täydentävinä tehtävinä verkossa. Koulutus antaa valmiudet suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisiä jalka- ja käsihoidon palveluita.

Koulutuksen toteutus ja sisältö
Koulutus toteutetaan lähiopintoina helmikuusta toukokuuhun. Hyödynnämme myös verkkoympäristöjä sekä käytännön harjoittelua työelämässä. Koulutus toteutetaan 28.2.-13.5.2022

Näytöt toukokuussa
Osoitat osaamisesi näyttönä aidossa työelämän tilanteessa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Jalka- ja käsihoitopalveluiden tutkinnonosan suoritettuasi voit hakea jatkuvassa haussa koko Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon.

Koulutus alkaa 28.2.2022

Hakeminen
Haku koulutukseen auki 12.1.-11.2.2022

Hae tästä