In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinnosta (75 osp)

Joensuu, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kitee
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Tutkinnon osat > Ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala (75 osp)

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Laajenna sosiaali- ja terveysalan osaamistasi!

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen ammattilaisena toimit kotihoidossa sekä muissa ympäristöissä, joissa ikääntyvät asuvat, ovat hoidettavina, kuntoutumassa tai palvelujen käyttäjinä. Osaamisellasi edistät asiakkaasi toimintakykyä ja edistät ikääntyvien osallisuutta.

Työskentelet erilaisissa hoidon ja huolenpidon, vanhus- ja vammaispalvelujen, kotihoidon, sekä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon avohoidon sekä laitoshoidon työtehtävissä.

Koulutuksen kohderyhmä

Sinulla on jo suoritettuna sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Haluat laajentaa osaamistasi suorittamalla toisen osaamisalan opinnot.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala (75 osp) sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Koulutus voidaan toteuttaa päivä-  ja monimuoto-opiskeluna, jolloin lähiopiskelua on keskimäärin 3 päivää viikossa. Koko tutkinnon suorittamiseen kuluu työelämässä oppiminen mukaan lukien noin vuosi riippuen aikaisemmasta osaamisestasi. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella.

Koko tutkinto koostuu kahdesta tutkinnon osasta:

  • Kotihoidossa toimiminen, 40 osp
  • Ikääntyvien osallisuuden edistäminen, 35 osp

Hakemukset käsitellään ja kutsu haastatteluun lähetetään koulutuskalenterin etusivulla olevan ohjeen ja aikataulun mukaisesti.

Sinulle tehdään henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan tutkintoon soveltuva aiemmin hankittu osaaminen.


Jatkuva haku

Sinulla on jo ammatti tai olet hakemassa yhteishaun ulkopuolella.

Hae jatkuvassa haussa oleviin perustutkintoihin tästä!